Ο δισεκατομμυριούχος κυπριακής καταγωγής, Άλκης Δαυίδ, προτίθεται να ασκήσει έφεση εναντίον του δικαστηρίου του Λος Άντζελες, σχετικά με την καταδίκη για καταβολή 58 εκατομμυρίων μετά από σεξουαλική παρενόχληση εναντίον πρώην υπαλλήλου του.
 
Κατά τη διάρκεια της δίκης, η πρόεδρος του δικαστηρίου Μισέλ Ουίλιαμς, απέκλεισε τον Δαυίδ από το να εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του ούτε επέτρεψε σε μάρτυρες υπεράσπισης να καταθέσουν.
 
 
Σχετικά με την καταδίκη, γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Άλκης Δαυίδ, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν άγγιξε ακατάλληλα την υπάλληλό του, Mahim Khan. «Ποτέ δεν παρενοχλήθηκε σεξουαλικά ούτε κάποιος άλλος από τους υπαλλήλους του», σημείωσε ο πολυεκατομμυριούχος CEO της FilmOn Networks.
 
Ταυτόχρονα, ο Δαυίδ, χαρακτηρίζοντας παράλογο το ποσό των 58 εκατομμυρίων, κατήγγειλε την υπάλληλό του ότι συνωμότησε με άλλους κατήγορους, αφού έμαθε για απόφαση απόρρητης υπόθεσης.
 
Υποστήριξε ότι το νομικό σύστημα στην Καλιφόρνια έχει σοβαρές ατέλειες, που καθιστούν αδύνατο για κάποιον εναγόμενο να παραστεί σε μια δίκαιη δίκη.
 
Πηγή: Philenews/finance.yahoo.com