Η νέα συλλογή της διεθνώς καταξιωμένης σχεδιάστριας Natasha Pavluchenko παρουσιάστηκε σε ένα εντυπωσιακό fashion show που πραγματοποιήθηκε στο Olympic Residence στη Λεμεσό. Μαζί με την ομάδα της δημιούργησαν ένα μοναδικό περιβάλλον το οποίο φιλοξένησε την καλοκαιρινή της συλλογή σε ένα καθόλα εντυπωσιακό fashion show. Σε αυτό συνέβαλε και η παρουσία των μοντέλων της Porsche στη σκηνή προσφέροντας μια ακόμα πιο ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, μαζί με τις ξεχωριστές προτάσεις της Natasha Pavluchenko την ολοκαίνουρια Porsche Cayenne, τηνTarga 4S και τη ναυαρχίδα της εταιρείας Panamera Sport Turismo E-Hybrid.

Τρία ξεχωριστά μοντέλα που εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο την κορυφαία τεχνολογία αλλά και τις επιδόσεις από μια θρυλική εταιρεία που φέτος γιορτάζει 70 χρόνια κατασκευής σπορ αυτοκινήτων στο υψηλότερο επίπεδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το διάσημο όνομα Porsche δεν χρειάζεται συστάσεις. Δεν αποτελεί μόνο το σήμα κατατεθέν της ξακουστής γερμανικής εταιρείας Porsche, αλλά έχει γίνει συνώνυμο της πλήρους επιτυχίας. Κάτι που αποδεικνύουν και οι πωλήσεις αφού το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο. Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει θέσει υψηλούς στόχους για τα επόμενα χρόνια και εργάζεται σκληρά για να το πετύχει.