Σε περιοχή της κοινότητας Λέμπας, κοντά στο σημείο του φονικού της Χλώρακας, εντοπίστηκε σήμερα το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ένας εκ των δύο υπόπτων του φόνου του 20χρονου Σύρου. Το αυτοκίνητο ήταν παρατημένο σε σημείο σε αγροτική περιοχή της κοινότητας και ήδη έχει σπεύσει στο μέρος η Αστυνομία, αρχίζοντας την συλλογή τεκμηρίων και γενετικού υλικού από αυτό. Στο όχημα υπάρχουν κηλίδες αίματος και άλλα στοιχεία που εκτιμάται ότι θα συνδράμουν το αστυνομικό έργο.

Το εν λόγω όχημα ανήκει σε πρόσωπο που ανακρινόμενο ανέφερε ότι του το ζήτησε ο ένας εκ των δύο καταζητουμένων και αυτός τους το έδωσε, μη γνωρίζοντας οτιδήποτε για τις τραγικές εξελίξεις.

Εκτιμάται ότι οι ύποπτοι, δύο Σύροι ηλικίας 22 και 25 ετών, εγκατέλειψαν το όχημα με το οποίο προφανώς είχαν μεταβεί στο σημείο της δολοφονικής σύρραξης και διέφυγαν με άλλο αυτοκίνητο. Δεύτερο αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην Τρεμιθούσα και φαίνεται να ανήκει στο θύμα της δολοφονικής συνάντησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φόνος Χλώρακας: Εντοπίστηκαν και ματωμένα ρούχα σε κάδο

Λίγο αργότερα σε κάδο απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκαν και ματωμένα ρούχα τα οποία εκτιμάται ότι ανήκουν στους δράστες του φόνου του 20χρονου Σύρου. Τα ρούχα παραλήφθηκαν από την Αστυνομία και στάληκαν για εργαστηριακές αναλύσεις.

Παράλληλα, αστυνομική πηγή τόνισε στον «Φ» ότι είναι πιθανή εντός των επόμενων ωρών η διενέργεια και άλλων συλλήψεων για την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φόνος Χλώρακας: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των υπόπτων

Στο μεταξύ, από την αυτοψία που διενήργησε στη σκηνή η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα προκύπτει ότι ο φόνος του 20χρονου Σύρου ήταν ιδιαιτέρως ειδεχθής, αφού το θύμα δέχθηκε πάνω από δέκα μαχαιριές, ενώ ρίχθηκε και στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός από μεγάλο ύψος.

Παράλληλα, εξετάζονται και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα θύματος και υπόπτων, αφού προκύπτει ότι το θύμα είχε επικοινωνήσει μέσω τηλεφωνικού μηνύματος με τη σύζυγο του 22χρονου καταζητούμενου.