• 60 οικοστικά και εμπορικά έργα σε Λάρνακα, Λεμεσό, Λευκωσία & Πάφο

Με περισσότερα από 60 πολυτελή έργα σε προνομιακές τοποθεσίες, η Plus Properties έχει γίνει μια ιστορία επιτυχίας σε μόλις 6 χρόνια και έχει αποδειχθεί μεταξύ των κορυφαίων και ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών Ανάπτυξης Ακινήτων στην Κύπρο.

Η Plus Properties είναι σήμερα μια από τις σημαντικότερες εταιρείες Ανάπτυξης Ακινήτων, με χαρτοφυλάκιο 60 πολυτελών έργων, εκ των οποίων 25 παραδόθηκαν, 18 είναι υπό κατασκευή και 17 υπό μελέτη.

Από αυτά τα 60 έργα, 44 βρίσκονται στη Λάρνακα, 13 στη Λεμεσό, 2 στη Λευκωσία και 1 στην Πάφο.

Η επιλογή στρατηγικών τοποθεσιών με κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και πολυτελές σχεδίων, η έγκαιρη παράδοση έργων και έκδοση τίτλων ιδιοκτησίας, η έμπειρη ομάδα επίβλεψης των καθημερινών  εργασιών, η εργοδότηση μόνιμων αρχιτεκτόνων και μηχανολόγων και το εξαιρετικό τμήμα υποστήριξης πελατών, είναι το κλειδί για την επιτυχία της εταιρείας.

Επιπλέον, μέσω ισχυρής συνεργασίας με τοπικές τράπεζες, οι πελάτες της Plus Properties μπορούν να επωφεληθούν από στεγαστικά δάνεια με πολύ χαμηλά επιτόκια τόσο για έργα υπό κατασκευή όσο και για έτοιμες μονάδες για έως και 30 χρόνια.

Για να παρέχουμε συνεχώς μακροπρόθεσμες αποδόσεις στους μετόχους μας και να δημιουργούμε υψηλό βιοτικό επίπεδο, οι κύριοι πυλώνες μας είναι η Δέσμευση για Ποιότητα, η έγκαιρη Παράδοση των Έργων και η Ικανοποίηση των Πελατών.