Έρευνα για κατάχρηση εξουσίας βρίσκεται σε εξέλιξη εναντίον του δημοτικού γραμματέα στον Δήμο Κάτω Πολεμιδιών.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε μετά από σχετική καταγγελία που έγινε από το Γραφείο του Γενικού Eλεγκτή της Δημοκρατίας σύμφωνα με την οποία ο δημοτικός γραμματέας φέρεται σε τακτά χρονικά διαστήματα να απασχολούσε εργάτες του Δήμου Πολεμιδιών εν ώρα εργασίας στην οικία του. 

Ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού ενημερώθηκαν σχετικά, ζήτησαν εξηγήσεις από τον εν λογω υπάλληλο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, δίνοντας κάποιους δικούς του ισχυρισμούς για την καταγγελία που έγινε εναντίον του. 

Στη συνεδρία του, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, το Δημοτικό Συμβούλιο έθεσε σε διαθεσιμότητα τον δημοτικό γραμματέα, σύμφωνα και με τις πρόνοιες των κανονισμών της Δημοτικής Υπηρεσίας, ενώ παράλληλα προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία για περαιτέρω εξέταση της συγκεκριμένης υπόθεσης, για πιθανή διάπραξη ποινικού αδικήματος εκ μέρους του εν λόγω υπαλλήλου. 

Αμέσως μετά την καταγγελία, συστάθηκε ομάδα ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού, η οποία ανέλαβε την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης ώστε να διαπιστωθεί κατά ποσό έχει διαπραχθεί το αδίκημα της κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους του δημοτικού γραμματέα.