Η Quality Group χαιρετίζει τη συμφωνία ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας.
 
Μια νέα εποχή αρχίζει για την πόλη της Λάρνακας αφού παρουσιάστηκε επίσημα την Τετάρτη  26 Φεβρουαρίου 2020,  το έργο της ενιαίας ανάπτυξης του Λιμανιού και της Μαρίνας Λάρνακας από την κοινοπραξία ισραηλινών συμφερόντων Kition Ocean Holdings.
 
Η Quality Group, που καθιερώθηκε ανάμεσα στους πρωτοπόρους στον κλάδο ανάπτυξης γης και επενδύσεων στην πόλη της Λάρνακας, χαιρετίζει αυτή τη συμφωνία εκφράζοντας την ικανοποίηση και την πεποίθηση πως το όραμα της εδώ και τρεις δεκαετίες να επενδύει σε αυτή την πόλη ενισχύεται με αυτή την τεράστια ανάπτυξη αξίας 1 δισεκατομμυρίου.
 
Το έργο περιλαμβάνει λιμενικές υποδομές, μαρίνα, ανάπλαση και ανάπτυξη γης, οδικού δικτύου, χώρους πρασίνου, πάρκα και πεζόδρομους καθώς και οικιστικές μονάδες, χώρους εστίασης και αναψυχής και άλλες κοινωνικές αναπτύξεις σε μια περίοδο 10 με 15 χρόνων, με επιπλέον ετήσιες οικονομικές δραστηριότητες, μόνο στη Λάρνακα. 
 
Η Quality Group εκφράζει την πεποίθηση πως η υλοποίηση του έργου της ενιαίας ανάπτυξης του Λιμανιού – Μαρίνας θα απογειώσει την Κύπρο αλλά κυρίως τη Λάρνακα. «Όλα τα δεδομένα είναι υπέρ. Η Κύπρος αλλάζει πορεία και γίνεται ένα σύγχρονο κράτος. Αν εκμεταλλευτούμε σωστά την  ευλογία του φυσικού πλούτου και δεν τη μετατρέψουμε σε κατάρα, αν εκμεταλλευτούμε τη γεωγραφική μας θέση, ναι τότε μπορούμε να γίνουμε μία νέα Σιγκαπούρη ή ένα νέο  Χονγκ Κόνγκ ή ένα νέο Ντουμπάι σε πολύ βελτιωμένη έκδοση», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και CEO της Quality Group κ.Σάββας Κάκος και πρόσθεσε πως η συμφωνία αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες ανάπτυξης και προσφέρει στην πόλη του Ζήνωνα σημαντική αναβάθμιση συνεισφέροντας παράλληλα στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού.
 
Η  Quality Group υπόσχεται να συνεχίσει την ανθρωποκεντρική προσέγγιση για βιώσιμη ανάπτυξη και εκμοντερνισμό της Λάρνακας, επιφέροντας οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική αλλαγή στη Λάρνακα και την Κύπρο.