Ένα ζεύγος Βουλγάρων μετέβη αργά το βράδυ της Πέμπτης στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου για να επισκεφθεί γνωστό τους που τελεί υπό κράτηση. Στον έλεγχο που διενεργείται σε όλους τους επισκέπτες ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι οι δύο Βούλγαροι μετέφεραν μαζί τους, εκτός από τα είδη πρώτης ανάγκης για τον κρατούμενο, και ποσότητα ναρκωτικής ουσίας. Αποτέλεσμα, να καταλήξουν και οι ίδιοι στα κρατητήρια.

Η υπόθεση διαδραματίσθηκε στις 11 το βράδυ της Πέμπτης. Μια 31χρονη και ένας 36χρονος εμφανίσθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου ζητώντας να δουν γνωστό τους πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση. Στην πλαστική τσάντα που κρατούσαν με είδη που θα έδιναν στον κρατούμενο, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο πλαστικά καλαμάκια τα οποία στο εσωτερικό τους περιείχαν ποσότητα δύο γραμμαρίων ουσίας που στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είναι κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Ειδοποιήθηκε η ΥΚΑΝ, μέλη της οποίας έφθασαν στο χώρο και από τις περαιτέρω εξετάσεις εντόπισαν και στην προσωπική τσάντα της γυναίκας άλλο ένα καλαμάκι με ποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Εναντίον των δύο Βούλγαρων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και στη συνέχεια τέθηκαν υπό κράτηση. 

Οι εξετάσεις της ΥΚΑΝ συνεχίζονται.