Tον συγκλονισμό του, για το γεγονός ότι εντόπισε ένα βρέφος να βρίσκεται μόνο του μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο και με το παράθυρο ελάχιστα ανοιχτό, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολίτης. Η εν λόγω ανάρτηση έθεσε σε κινητοποίηση άλλους πολίτες και την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γυναίκα, με ανάρτηση που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα, ανέφερε πως καθώς έβγαινε από μία υπεραγορά και ήταν έτοιμη να βάλει τα ψώνια στο αυτοκίνητό της, άκουσε ένα κλάμα μωρού από το διπλανό αυτοκίνητο. «Επρόκειτο για νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο ήταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο, στη ζέστη, καλυμμένο με κουβέρτα μέχρι το πρόσωπο, τις πόρτες κλειδωμένες και το παράθυρο ελάχιστα ανοιχτό. Μονομιάς προσπάθησα να βάλω το χέρι μου από το παράθυρό να φτάσω να το ξεκλειδώσω αλλά δεν φορούσε τον αγκώνα μου να περάσει. Ξαναπροσπάθησα, το έσπρωξα με δύναμη να μπει και κατάφερα και άνοιξα την πόρτα. Ξεσκέπασα το μωρό, φυρμένο στο κλάμα και στο δρώμα και το παίρνω αγκαλιά», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι τότε έτρεξαν πελάτες της υπεραγοράς να ψάξουν την μητέρα του βρέφους μέσα στην υπεραγορά αλλά την εντόπισαν με καθυστέρηση.

«Το κρατούσα 20 λεπτά κι ακόμα να φανεί η μάνα του μωρού κι ο Θεός ξέρει πόση ώρα ήταν εκεί πριν το δω εγώ. Τελικά εμφανίζεται, έτσι χαλαρά, με τον άντρα της κι άλλα 2 μωρά (αλλοδαποί). Τα 2 μπορούσε να τα πάρει, το τρίτο που ήταν και βρέφος το άφησε στο αυτοκίνητο μόνο του!! Σκεφτείτε τι μπορούσε να πάθει το μωρό αν δεν το έβλεπα, ούτε να το σκεφτώ μπορώ. Και εγώ ρωτώ: Aυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν νου στον εγκέφαλο τους; Έχουν την αίσθηση τι σημαίνει να είσαι γονιός; Τι να πω άλλο, λυπάμαι πραγματικά και ευχαριστώ τον Θεό που με έστειλε στο σωστό τόπο την κατάλληλη στιγμή και βρέθηκα εκεί να βοηθήσω και να σώσω το μωρό!», ανέφερε ακολούθως.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί ενημερώθηκε για το συμβάν το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, το οποίο ενημέρωσε ακολούθως τον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών, για διερεύνηση του συμβάντος. Οι γονείς αναμένεται να μεταβούν στον αστυνομικό σταθμό για κατάθεση.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αναζητούν τους γονείς για να λάβουν κατάθεση.

Για το συμβάν θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας.

 

 

Πηγή: philenews