Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν διασκεδάζουν; Αυτό το παιχνιδιάρικο μωρό ελέφαντας δείχνει να το καταδιασκεδάζει όταν κάνει τσουλήθρα σε μια λασπώδη πλαγιά σε ένα κινεζικό τροπικό δάσος.

Το ζώο μένει στην κοιλάδα άγριων ελεφάντων Xishuangbanna στην επαρχία Γιουνάν της νότιας Κίνας. Στο σύντομο βίντεο, ο μικρός ασιατικός ελέφαντας, με το όνομα Γισουάνγκ, χρησιμοποιεί το γλιστερό έδαφος ως αυτοσχέδια τσουλήθρα και κατεβαίνει την πλαγιά με ταχύτητα.

Γονάτισε στην κορυφή της πλαγιάς και κατέβηκε με ταχύτητα

Στο πλάνο των 16 δευτερολέπτων, ο ελέφαντας φαίνεται να γονατίζει στην πλαγιά του λόφου πριν γλιστρήσει κατά μήκους του εδάφους. Το περιστατικό γυρίστηκε όταν το προσωπικό είχε βγάλει το ζώο για εκπαίδευση.

 
Ένας εκπρόσωπος του πάρκου είπε ότι ο Γισουάνγκ γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2017 και αναπτύσσεται καλά. Είναι μάλιστα ο πέμπτος ελέφαντας που γεννιέται στο κέντρο αναπαραγωγής του πάρκου στην κοιλάδα των 900 στρεμμάτων που φιλοξενεί εκατοντάδες γιγάντια θηλαστικά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ένα κοπάδι ελεφάντων έγινε viral σε όλο τον κόσμο, γιατί το έσκασε από ένα καταφύγιο και αποφάσισε να …πάει εκδρομή. Βέβαια, από όπου περνούσαν, έσπερναν την καταστροφή, αλλά οι αντιδράσεις τους μάγεψαν τον κόσμο.

iefimerida.gr