Εδώ και αρκετές μέρες υπάρχει ένα μπέρδεμα για το αν επιτρέπονται τα χαρτιά και το τάβλι  χωρίς να λαμβάνουμε κάποια επίσημη πληροφόρηση αναφέρει σε δημοσίευση του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΙΚΑ Φάνος Λεβέντης.

Σε δημοσίευμα διαβάζουμε πως με το διάταγμα του Υφυπουργείου Τουρισμού για τη λειτουργία των χώρων εστίασης οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα σε καφενεία, καφετέριες και άλλους χώρους εστίασης πέραν της κατανάλωσης φαγητού και ποτού απαγορεύεται αναφέρει.

Ως εκ τούτου, θαμώνες που εντοπίζονται παίζουν τάβλι ή κάποιο παιχνίδι με χαρτιά όπως πιλόττα, καταγγέλονται τονίζει ο κ. Λεβέντης και συμπληρώνει όπως έχει αναφερθεί από λειτουργούς  το τάβλι αλλά και τα χαρτιά «αλλάζουν» χέρια πολύ συχνά με κίνδυνο μετάδοσης του ιού.

«Είχε διατυπωθεί μάλιστα η γραμμή πως επειδή τα χαρτιά αλλάζουν πολλά χέρια ίσως αυτό να συντείνει στη μετάδοση του ιού».

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αστυνομία , μας παρέπεμψαν στο Υφυπουργείο Τουρισμού, αφού όπως λέχθηκε, ακολουθούν τις οδηγίες από το Υφυπουργείο. Ωστόσο από πλευράς Υπ. Υγείας διαψεύστηκε πως έχει δοθεί τέτοια οδηγία σημείωσε .

Η ανάρτηση του κ. Λεβέντη

«ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Ως ΠΡΟς ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ! ΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙς ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΡΟΥΤΑΡΙΕς ? ΟΧΙ ΑΝΑΜΕΣΑ 4 ΑΤΟΜΑ Π ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΛΟΤΑ Η 2 ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΒΛΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ . ΑΛΛΑ ΙΣΩς ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΚΑΤΙ Η ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΑΣΙ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ , ΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ . ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ . ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ !!!

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ , ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΕΛΟΣ !!!»

Insider