Τη νέα της προωθητική ενέργεια ανακοινώνει η CiC Automasters, μέσω της οποίας δίνει τη δυνατότητα στους Κύπριους οδηγούς να αποκτήσουν ετοιμοπαράδοτο Jeep Compass 4×4 με όφελος μέχρι €5.500 και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων και αφορά αυτοκίνητα 2.0 Diesel, με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και επιλεγμένους συνδυασμούς εξοπλισμού.

Το νέο Jeep Compass, κινείται γεμάτο αυτοπεποίθηση χάρη στον αεροδυναμικό σχεδιασμό του. Συνδυάζει αξεπέραστη οδική συμπεριφορά με διασκέδαση και περιπέτεια για μέγιστη ευελιξία και άνεση, ενώ διαθέτει μοναδικούς για την κατηγορία του κινητήρες, με 1404p ή 1704p συστήματα ασφαλείας και υπερσύγχρονα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, παραμένοντας πιστό στον εμβληματικό χαρακτήρα της Jeep, το Compass προσφέρει προηγμένη συνδεσιμότητα – Google Android Auto / Apple Carplay – με οθόνη Uconnect 7’’, τεχνολογία αιχμής και καινοτόμο σχεδιασμό που συνδυάζει δυνατές επιδόσεις με τετρακίνηση 4×4 Selec – Terrain® Traction Management System.

Κλείστε τώρα ραντεβού για testdrive

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά αλλά και για να προγραμματίσετε ένα test-drive, μπορείτε να επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς χώρους της CiC Automasters ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο +357 22887000 και μέσω email στο [email protected]

Σε συνεργασία με το autokinito.com.cy