Στις 9 του Δεκέμβρη 2019, το Moondog’s Bar and Grill διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά, το φιλανθρωπικό παζαράκι, «A very Merry Charity Party»! 

Φίλοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες θα πουλούν γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, αξεσουάρ και πολλά πολλά άλλα… όλα για καλό σκοπό!

Στις 17:00, μικρά παντοπωλεία θα ανοίξουν για να πωλούν μεταξύ άλλων ζεστό κρασί, ζεστή σοκολάτα, γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, αξεσουάρ, χειροτεχνίες!
Σημειώνεται ότι το παζαράκι θα πλαισιώνεται από παιδική παράσταση από τον Μάγο Steve Magic η οποία θα αρχίσει στις 18:00 και ακολούθως η υπέροχη αυτή βραδιά θα συνεχίσει με ζωντανή μουσική η οποία θα ξεκινήσει στις 19:30. 

Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των ειδών που θα διατεθούν και οι καθαρές εισπράξεις του Moondog’s εκείνης της βραδιάς, καθώς και όλα τα έσοδα από την παιδική παράσταση θα δοθούν με πολλή αγάπη στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων – Μοναδικά Χαμόγελα

Γι’ αυτό λοιπόν τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019, με χριστουγεννιάτικη διάθεση πάμε όλοι στο Moondog’s να προσφέρουμε αγάπη!