Ήμουν παιδί όταν διάβασα για πρώτη φορά τον «Φιλελεύθερο». Μια εφημερίδα άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξελικτική πορεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία μεγάλωσε γενιές και γενιές, μεγαλώνοντας παράλληλα και η ίδια.
Εύχομαι οι ρίζες του «Φιλελεύθερου» στην ιστορία του κυπριακού Τύπου να γίνουν ακόμη πιο βαθιές και η εφημερίδα, που έχει πλέον μετεξελιχθεί σ’ έναν μεγάλο Δημοσιογραφικό Οργανισμό, να συνεχίσει την αξιόλογη πορεία της, παραμένοντας στις επάλξεις, με το ίδιο πάθος για έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση.
 
Με γνώμονα την 65χρονη, γεμάτη άλματα, πορεία της και με σεβασμό πάνω απ’ όλα στους αναγνώστες της και στην αλήθεια, να εξακολουθήσει να εξελίσσεται αταλάντευτα, δημοσιογραφώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα, αναδεικνύοντας όχι μόνο τα κακώς έχοντα, αλλά προβάλλοντας και τα σημαντικά επιτεύγματα που λαμβάνουν χώρα στον τόπο μας, ανταποκρινόμενη πάντα στις νέες προκλήσεις της εποχής. Αδιαμφισβήτητα, η συνολική προσφορά του «Φιλελεύθερου» στα κυπριακά δρώμενα είναι τεράστια. Να ευχηθώ καλή δύναμη και καλές επιτυχίες σε όλα τα μέλη αυτής της μεγάλης δημοσιογραφικής οικογένειας. Είμαι βέβαιος ότι τα φτερά της θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν και μετά τα 100. Χρόνια Πολλά!
 
* Υπουργός Οικονομικών.