Στη σύλληψη του 29χρονου υπόπτου σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση αμελών και απερίσκεπτων πράξεων, επίθεσης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και τροχαίας σύγκρουσης, αδικήματα που διαπράχθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, στην επαρχία Λάρνακας, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.
       
Τα υπό διερεύνηση αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν γύρω στις 1.20 μετά τα μεσάνυκτα, σε δρόμο χωριού της επαρχίας Λάρνακας, κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας, η οποία διεξαγόταν στην πλατεία του χωριού.
       
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 29χρονος, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον εν λόγω δρόμο, φέρεται αρχικά να χτύπησε με το όχημα του, 46χρονο πεζό. Στη συνέχεια ο 29χρονος φέρεται να χτύπησε με το όχημα του και δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 49 χρόνων, ο οποίος βρισκόταν πεζός κοντά στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του, ενώ ακολούθως ο 29χρονος προσέκρουσε με το όχημα του στο εν λόγω σταθμευμένο αυτοκίνητο.
       
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τον 46χρονο πεζό. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και ο 29χρονος, ενώ ο 49χρονος πεζός, δεν επιθυμούσε να μεταβεί στο νοσοκομείο.
       
Όπως διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, ο 46χρονος έφερε μώλωπες και φούσκωμα στο αριστερό του πόδι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έλαβε εξιτήριο γύρω στις 6.30 το πρωί.
       
Εξιτήριο έλαβε και ο 29χρονος, ο οποίος έφερε εκχυμώσεις και θλαστικό τραύμα στο πηγούνι, όπου του έγινε συρραφή. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε επίσης γύρω στις 6.30 το πρωί.
       
Αργότερα, συγκεκριμένα γύρω στις 8.20 το πρωί σήμερα, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 29χρονου, βάσει Δικαστικού εντάλματος. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.
 
Πηγή; philenews