Κάτοικος αναφέρει ότι τελευταία εκφράζονται πολλά παράπονα  όσον αφορά την υδροδότηση της περιοχής.
Το να προτείνει μια κοινότητα την επέκταση της οικιστικής της ζώνης και το αίτημά της να τυγχάνει της έγκρισης των αρμόδιων κρατικών τμημάτων, του ΥΠ.ΕΣ και εν τέλει του Υπουργικού, σημαίνει ότι έχει προχωρήσει παράλληλα σε μελέτη για τις υποδομές που απαιτούνται για κάτι τέτοιο. Ηλεκτρισμός, νερό, δρόμοι, αποχετευτικό, χώροι πρασίνου κ.λπ.
Το να προχωρεί ένας Οργανισμός, όπως ο Αναπτύξεως Γης, σε κτίσιμο κατοικιών σε μια νέα περιοχή, σημαίνει ότι όλα είναι μελετημένα, είναι σε συνεννόηση και με την κοινοτική Αρχή και η ανάπτυξη αυτή θα συμβάλει στην επέκταση της κοινότητας, αφού ένα τέτοιο έργο θα μπορεί να εγγυηθεί ποιότητα ζωής στους νέους κατοίκους που θα εγκατασταθούν.
Στην Κοκκινοτριμιθιά όμως και συγκεκριμένα στα όρια της κοινότητας προς Μάμμαρι, εκφράζονται τελευταίως πολλά παράπονα όσον αφορά την υδροδότηση της περιοχής. Νεόδμητη ως επί το πλείστον περιοχή, που συνεχίζει να επεκτείνεται. Όσο όμως επεκτείνεται, μεγαλώνει και το πρόβλημα. 
Το Συμβούλιο, όπως ελέχθη, τοποθέτησε ντεπόζιτο στην περιοχή και εγκατέστησε πιεστικό σύστημα πριν κάποια χρόνια -και πολύ σωστά έπραξε, τότε- ούτως ώστε να μπορεί να υδροδοτείται κανονικά η περιοχή. Οι ανάγκες όμως της περιοχής αυξήθηκαν, τα παράπονα εντείνονται και αυξάνονται, αλλά λύση δεν έχει δοθεί μέχρι τώρα. Και είναι αδιανόητο εν έτει 2019 και χωρίς πρόβλημα έλλειψης νερού, κάποιοι να μην έχουν πόσιμο και να νομίζουν ότι έχουν διακοπή νερού κάθε τρεις και λίγο!
Και δεν νομίζουμε να είναι πολύ μεγάλο έργο αυτό που απαιτείται, κύριοι του Συμβουλίου Κοκκινοτριμιθιάς. Όμως, «Ως μέγα το μικρόν έστι, εν καιρώ δοθέν.» Δηλαδή, πόσο μεγάλο είναι και το πιο μικρό που δόθηκε στην ώρα του!