Η ιστορία του Νταν Τόρανς, συνεχίζεται 40 χρόνια μετά την τρομακτική διαμονή του στο Overlook Hotel, της ταινίας «Η Λάμψη (The Shining)». Εξακολουθώντας να φέρει το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook, ο Νταν Τόρανς προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Όμως αυτή «διαλύεται» όταν συναντά την Άμπρα, μία θαρραλέα έφηβη που διαθέτει ένα υπερφυσικό χάρισμα, γνωστό ως «λάμψη». Η Άμπρα συνειδητοποιεί αμέσως ότι ο Νταν έχει την ίδια υπερφυσική δύναμη με εκείνη, τον αναζητά, ζητώντας απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Rose the Hat, αρχηγό της συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων The True Knot, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι. 
 
INFO: Παρακολουθήστε την avant premiere της ταινίας Doctor Sleep από τον Kiss 89.0 την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 7:45 μ.μ., στον κινηματογράφο Κ CINEPLEX  Mall of Cyprus. Επισκεφθείτε τη σελίδα του Kiss Fm (Cyprus) στο Facebook και  για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις
 
Φαντασίας/Θρίλερ, 153’
Σκηνοθέτης: Μάικ Φλάναγκαν
Πρωταγωνιστούν: ΜακΓκρέγκορ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Καρλ Λούμπλι, Ζαν ΜακΚλάρνον, Έμιλι Άιλιν Λιντ, Μπρους Γκρίνγουντ, Τζόουσελιν Ντόναχιου, Άλεξ Έσοε κ.ά.
 
Περιοδικό Go, τεύχος 87.