Νεκρή εντοπίστηκε τελικά η γυναίκα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το Σάββατο στη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το Ηράκλειο της Κρήτης.

Με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, αλλά δεν είχαν θετική έκβαση, μέχρι πριν από λίγο, οπότε και επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι.

Ο σύζυγος της βούτηξε στη θάλασσα για να βρεθεί δίπλα στη σορό

Οι έρευνες είχαν σταματήσει το βράδυ του Σαββάτου χωρίς να φέρουν αποτέλεσμα, ενώ συμμετείχε σε αυτές και ειδική ομάδα υποβρύχιων αποστολών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία Κρήτη: Μητέρα δύο παιδιών η 50χρονη αγνοούμενη

 

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στη θάλασσα της Αγίας Πελαγίας, με το σύζυγο να βουτά προκειμένου να φτάσει στη σορό της, μη ακούγοντας τους διασώστες που τον συμβούλευαν να μην το κάνει.

Νωρίτερα, ο σύζυγος της 48χρονης μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ για όσα εκτυλίχθηκαν λέγοντας πως αυτόπτες μάρτυρες την είδαν να προλαβαίνει να βγαίνει από το αυτοκίνητο.

«Με πήραν τηλέφωνο να καλέσω βοήθεια. Άκουσα τη γυναίκα μου να φωνάζει. Είχε πανικοβληθεί» είπε ο σύζυγος της 50χρονης και πρόσθεσε πως «κάποιος την είδε να έχει βγει από το αμάξι και να την παρασέρνει το νερό».

in.gr/ philenews