Την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε αφήσει στο σταθμευμένο αυτοκίνητό της γυναίκα από την Πάφο, διερευνά η Αστυνομία. Ένα άτομο συνελήφθη ως ύποπτο για την υπόθεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εναντίον του εξετάζεται ήδη και άλλη υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο.

Την καταγγελία υπέβαλε 40χρονη γυναίκα, αναφέροντας ότι το βράδυ 26ης προς 27η Ιανουαρίου, κλάπηκε από το αυτοκίνητό της, μία γυναικεία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό πέραν των 5,900 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο στο χώρο στάθμευσης της κατοικίας της παραπονούμενης. Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ, προέκυψαν στοιχεία εναντίον άντρα ηλικίας 20 ετών, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο ύποπτος συνελήφθη στη συνέχεια και με δεύτερο δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί εναντίον του για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, σε σχέση με άλλη μία υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο. Και εκείνη τη φορά, το όχημα ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο σε χώρο στάθμευσης της οικίας του ιδιοκτήτη και από αυτό οι δράστες έκλεψαν τσαντάκι που περιείχε δέσμη από κλειδιά και διάφορα έγγραφα. Το τσαντάκι με το περιεχόμενο του εντοπίστηκε αργότερα στην περιοχή.

Με αφορμή τις δύο αυτές περιπτώσεις, η Αστυνομία, εξέδωσε ανακοίνωση προτρέποντας το κοινό να μην αφήνει εντός του οχήματος, ακόμη και όταν αυτό είναι κλειδωμένο, χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας. Τονίζεται επίσης ότι, με τη στάθμευση του οχήματος, ακόμη και σε περίπτωση ολιγόλεπτης στάσης, θα πρέπει να αφαιρούνται τα κλειδιά, να κλείνονται πλήρως τα τζάμια και το όχημα να κλειδώνεται.