Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες στη λεωφόρο των Κυπαρισσιών που οδηγεί από το Μενεού προς το παραλιακό μέτωπο Μενεού – Περβολιών, όπου διαπράχθηκε χθες βράδυ η δολοφονία του 34χρονου Μάριου Γεωργίου (Μαριούθκιας) ο οποίος εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι δέχθηκε έξι σφαίρες, δύο στο κεφάλι και τέσσερις στο σώμα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Του έστησαν καρτέρι και τον «γάζωσαν» (εικόνες)

Οι έρευνες επεκτείνονται νότια της λεωφόρου σε χωράφι όπου υπάρχει υπό ανέγερση οικοδομή, με τους ανακριτές να πιστεύουν ότι από την συγκεκριμένη πλευρά έδρασαν οι δράστες εναντίον του θύματος. Η κίτρινη Lamborghini στην οποία εντοπίστηκε νεκρός ο 34χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν δική του αλλά την είχε δανειστεί χθες το απόγευμα από φιλικό του πρόσωπο, καθώς άλλαζε διαρκώς οχήματα και δρομολόγια αφού γνώριζε ότι κάποιο ήθελαν να του κάνουν κακό.

Μάλιστα ο Γεωργίου το τελευταίο διάστημα είχε εκφράσει επανειλημμένα στην Αστυνομία τις ανησυχίες του, αναφέροντας ότι παρακολουθείτο από αγνώστους ενώ ζητούσε προστασία. Κατά τον χρόνο της δολοφονίας του, το θύμα πιστεύετε ότι επέστρεφε στην οικία του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 34χρονος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών στο κεφάλι από την πλευρά του οδηγού αφού το γυαλί της πόρτας του ήταν σπασμένο. Οι δράστες φαίνεται να ήταν καλά ενημερωμένοι για τις κινήσεις του θύματος.