Στη σύλληψη ενός 51χρονου, κάτοικου Πάφου προέβηκε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος και εγκατάλειψη σκηνής και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ήταν γύρω στις 1.40μ.μ. σήμερα, όταν ο 51χρονος, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, στην Πάφο, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρά τον κυκλικό κόμβο των Λεωφόρων Αποστόλου Παύλου και Αγίων Αναργύρων, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγείτο από 60χρονη, επίσης κάτοικο Πάφου, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε στάση αναμονής. Ο 51χρονος μετά τη σύγκρουση, συνέχισε την πορεία του, εγκαταλείποντας τη σκηνή.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν λίγο αργότερα τον 51χρονο στο σπίτι του, ο οποίος φαίνεται να παραδέχτηκε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Τα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης τον 51χρονο, με θετικό αποτέλεσμα. Η ένδειξη κατά την τελική εξέταση αλκοόλης, στην οποία υπεβλήθη στη συνέχεια, ήταν 126mg%, αντί 22mg.

Ο 51χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Από τη σύγκρουση δεν προκλήθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός.