Οι συνεχιζόμενες από τις 15 Μαρτίου, άκαρπες μέχρι στιγμής, έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου Δημήτρη Αντωνίου από την Πάφο, φέρνουν παράλληλα ξανά στην επικαιρότητα μια ακόμη περίπτωση ανθρώπου στην επαρχία Πάφου του οποίου τα ίχνη χάθηκαν πριν από τα Χριστούγεννα και ο οποίος εξακολουθεί να είναι άφαντος. Πρόκειται για τον 85χρονο Δημήτρη Γρηγορίου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου στην περιοχή Τίμης-Αναρίτας και η περίπτωση του οποίου επανέρχεται στο προσκήνιο με αφορμή τη νέα υπόθεση εξαφάνισης του 28χρονου.

Οι έρευνες για τον τελευταίο επνήρχισαν σήμερα παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με τους σφοδρούς ανέμους που πνέουν από τα ξημερώματα στην Πάφο και καλύπτουν τις περιοχές του Ακάμα και του Νέου Χωριού. Οι έρευνες συνεχίζονται από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας για την εξαφάνιση του και κάλυψαν αναλόγως των αναφορών που έφθαναν στην Αστυνομία πολλές περιοχές στην επαρχία Πάφου.

Στις έρευνες μετέχουν το ελικόπτερο της Αστυνομίας, πεζοπόρα τμήματα της δύναμης με ανιχνευτικούς σκύλους, συνεργεία της Πολιτικής Άμυνας, επαγγελματίες δύτες, φίλοι και συγγενείς του 28χρονου, καθώς και εθελοντές. Ο πατέρας του Δημήτρη εκφράζει την πεποίθηση ότι ο γιος του βρίσκεται στη ζωή και ίσως να είναι κάπου τραυματισμένος. Απευθύνει επίσης έκκληση σε όποιον έχει κάποια νεώτερα να επικοινωνήσει μαζί του στον αριθμό 99259858.

Η συνεχιζόμενη έρευνα για τον 28χρονο έφερε στην επιφάνεια ξανά την ανεξιχνίαστη εξαφάνιση του 85χρονου Δημήτρη Γρηγορίου από την Αναρίτα στις 19 Δεκεμβρίου 2019. Παρά τις έρευνες που διεξάγονταν για τρεις σχεδόν μήνες σε όλη την περιοχή της ανατολικής Πάφου, κανένα ίχνος του άτυχου άντρα έχει εντοπισθεί, ενώ δεν έχουν προχωρήσει ούτε εξειδικευμένοι σχεδιασμοί που επεξεργάζονταν οι αρμόδιες αρχές, όπως το άδειασμα του αρδευτικού καναλιού στην περιοχή Τίμης για να εξετασθεί και η πτυχή της πτώσης του 85χρονου σε αυτό.

Οι οικείοι του Δημήτρη Γρηγορίου συνεχίζουν να απευθύνουν εκκλήσεις στο κοινό να δώσει οποιεσδήποτε πληροφορίες ή ότι άλλο περιέλθει στην αντίληψη του, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμό του, ενώ έχουν αναρτήσει σε κεντρικά σημεία της Πάφου φωτογραφίες με μήνυμα για την εξαφάνιση του ανθρώπου τους και με την παράκληση όπως δοθούν πληροφορίες για την ανεύρεση του.

Την εξαφάνιση του 85χρονου κατάγγειλαν οι οικείοι του Δημήτρη Γρηγορίου την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Ο ηλικιωμένος άντρας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και συνήθιζε να περπατά στην περιοχή «Ελλιούθκια», μεταξύ Αναρίτας και Τίμης.