Η Αστυνομία αναζητεί τα δύο πιο κάτω εικονιζόμενα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής του αυτοκινήτου μάρκας Toyota, μοντέλο Ist, χρώματος αργυρού, με αριθμό εγγραφής KPF114, αξίας 3,500 ευρώ περίπου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το αυτοκίνητο κλάπηκε μεταξύ των ωρών 11.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 25 Ιανουαρίου, 2020 και 8.00 το πρωί της Κυριακής, 26 Ιανουαρίου, 2020, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο έξω από την οικία της ιδιοκτήτριάς του, στην περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας, στην Λεμεσό. Εντός του αυτοκινήτου βρισκόταν ένα πορτοφόλι, αξίας 20 ευρώ, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και το δελτίο ταυτότητας του υιού της ιδιοκτήτριας του οχήματος, τα οποία επίσης κλάπηκαν.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εγέρθηκαν υποψίες εναντίον των δύο αναζητούμενων εικονιζόμενων προσώπων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους, καθώς και οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του κλοπιμαίου αυτοκινήτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Πηγή: philenews