Πανικός επικράτησε χθες στην περιοχή Ακροπόλεως, όταν ένοπλος άνδρας ταμπουρώθηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές. Για τη συμπεριφορά του άνδρα, που προκαλούσε αναστάτωση το τελευταίο χρονικό διάστημα, μίλησε στον Alpha, η γυναίκα που ειδοποίησε τις Aρχές.
 
Όπως περιέγραψε η γειτόνισσά του « τον ξέρουμε από τον καιρό που αγόρασε το διαμέρισμα, πριν περίπου 15 χρόνια. Αρχικά ήταν ένας πάρα πολύ καλός κύριος, δεν παρουσίαζε σημεία τέτοιας άσχημης συμπεριφοράς, την πρώτη τουλάχιστον 10ετία».
 
Στη συνέχεια εξήγησε ότι «τα τελευταία περίπου 5 χρόνια γίνεται ορισμένες μέρες επιθετικός, μιλά άσχημα, βρίζει, ενοχλεί λεκτικά».
Έθιξε το γεγονός μάλιστα ότι «είναι κυνηγός, έχει δύο όπλα στην κατοχή του και κρατά τα όπλα του σχεδόν καθημερινά στη βεράντα του, τα καθαρίζει και μετά σημαδεύει κόσμο, πράγμα που φαινόταν μέχρι τώρα κάπως ακίνδυνο».
 
 «Σήμερα όμως η συμπεριφορά του έγινε επικίνδυνη, αφού από το πρωί εξαπέλυε απειλές και σημάδευε πολίτες με το κυνηγετικό του όπλο», υπογράμμισε η γυναίκα.
 
Συγκεκριμένα,  όπως ανέφερε η γειτόνισσα του ένοπλου άνδρα, περιγράφοντας το σκηνικό «προσωπικά εμένα με απείλησε σήμερα το πρωί, η ώρα 7:30 και λεκτικά, αναφέροντας μου ότι θα με σκοτώσει και εμένα και τον σύζυγο μου. Το μεσημέρι γύρω στις 13:50, ενώ ερχόμουν σπίτι, με σημάδευε με το όπλο του από τη βεράντα του».
 
Η γυναίκα θέλησε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας ότι «η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, κάποια μέρα θα γίνει το κακό».
Ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν είχαν οποιαδήποτε διαφωνία και οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές.
 
Μετά το περιστατικό, η γυναίκα κατήγγειλε τον ένοπλο στην Αστυνομία, όπως και άλλα 3-4 άτομα, καθώς σημάδευε για ώρες κόσμο και απείλησε και ένα 17χρονο αγόρι.
 
Aνέφερε καταληκτικά ότι είχε καλέσει κι άλλες φορές την Αστυνομία για παρόμοια περιστατικά , με την Αστυνομία να την καλεί να μεταβεί σε αστυνομικό σταθμό να καταθέσει.
 
Πηγή: philenews