Το επιχειρηματικό κτήριο Metropolitan, όπως ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η Cyfield έχει  ολοκληρωθεί και είναι διαθέσιμο προς πώληση και άμεση παράδοση.

Το κτήριο βρίσκεται στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας μεταξύ των κεντρικών γραφείων της Eurobank και της Deloitte.

Το Metropolitan είναι ένα κτήριο 19 ορόφων με πανοραμική θέα από όλους τους ορόφους. Διαθέτει 17 ορόφους  γραφειακούς χώρους, ένα πολυτελές χώρο υποδοχής για τους εργαζόμενους και τους πελάτες τους, ένα ημιώροφο, ένα μηχανολογικό όροφο και 3 άνετους υπόγειους χώρους στάθμευσης.

Το κτήριο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να διευκολύνει τις τρέχουσες και μελλοντικές επιχειρηματικές απαιτήσεις και πρόνοιες για εύκολη αναδιαρρύθμιση στις θέσεις εργασίας, εάν και εφόσον χρειαστεί.

Για το κτήριο να υπενθυμίσουμε η Βουλή άναψε πράσινο για την αποδέσμευση κονδυλίου ύψους €25 εκατ. για την αγορά του για σκοπούς στέγασης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, παρά τη σύσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας Οδυσσέα Μιχαηλίδη να αφήσουν σταυρωμένο το συγκεκριμένο κονδύλι.