Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα θα είναι µέχρι ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά, στους 30 στα νότια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά αρχικά στα προσήνεµα, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 19 στα δυτικά, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.
 
Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή, ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένεται σταδιακή άνοδος, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.