Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο για την επανέναρξη της πτήσης Αθήνας – Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέα Δημητριάδη, ο οποίος σημειώνει πως οι προσπάθειες εστιάζονται προς συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως επί του θέματος καταβάλλονται συγκεκριμένες προσπάθειες και έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις σε αεροπορικές εταιρείες για την επανέναρξη του δρομολογίου.

Πρόσθεσε πως το ΕΒΕ Πάφου αναμένει απαντήσεις από συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες, εξηγώντας πως έχουν καταβληθεί τεράστιες προσπάθειες τόσο από το ΕΒΕ Πάφου όσο και από την ΕΤΑΠ αλλά και το Υφυπουργείο Τουρισμού προς τις αεροπορικές εταιρείες  για την επανέναρξη  του δρομολογίου.

Οι εταιρείες ωστόσο, σημείωσε, κυρίως για οικονομικούς λόγους δεν ανταποκρίνονται σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ως εκ τούτου, συνέχισε, οι προσπάθειες εστιάζονται προς συγκεκριμένη εταιρεία .

Αποκάλυψε πως η πρώτη αντίδραση είναι θετική, αλλά για να αναφέρει κάτι πιο συγκεκριμένο θα πρέπει, όπως είπε, να έχει την τελική τοποθέτηση της εταιρείας.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ