Δεν θα μπει στη λογική της Συμμαχίας Πολιτών για ανταλλαγή κατηγοριών αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook η ανεξάρτητη βουλευτής Άννα Θεολόγου. 

Τονίζει δε πως τα έργα και οι ημέρες του καθενός είναι γνωστά από την Κυπριακή Κοινωνία και ο καθένας μπορεί να κρίνει. 

Νωρίτερα, η Συμμαχία Πολιτών απάντησε στην ανεξάρτητη βουλευτή Άννα Θεολόγου για τα όσα ανέφερε στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ. Σε ανακοίνωση αναφέρει πως είχε κατέλθει ως υποψήφια με την Συμμαχία γιατί δεν ήξερε ότι μπορεί να εκλεγεί μόνη της ως ανεξάρτητη υποψήφια. Οι αναφορές της κα. Θεολόγου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Συμμαχίας Πολιτών, η οποία την κατηγορεί για διαστρέβλωση της αλήθειας. Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Θεολόγου, που εξήγγειλε χθες την ένταξη της στο Κίνημα «Ανεξάρτητοι», είχε πετύχει είσοδο στη Βουλή με την Συμμαχία Πολιτών από την οποία αποχώρησε στη συνέχεια, καθώς διαφώνησε με την απόφαση για κατά βούληση ψήφο στο β’ γύρο των προεδρικών εκλογών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουλευτής των «Ανεξάρτητων» η Άννα Θεολόγου (βίντεο)

 «Είναι απόλυτα θεμιτό η κα. Θεολόγου να κάνει τη δική της προσπάθεια για να επανεκλεγεί βουλευτίνα. Η προσπάθεια της όμως πρέπει να στηρίζεται στην αλήθεια και στην ειλικρίνεια. Αυτή άλλωστε την εικόνα θέλει να περάσει στους ψηφοφόρους. Εμείς δεν προτιθέμεθα να αποδομήσουμε την επίπλαστη εικόνα που θέλει να περάσει, παραθέτοντας γεγονότα που ζήσαμε κατά τη συνεργασία που είχαμε μαζί της. Όμως είμαστε αναγκασμένοι να απαντήσουμε στα ψεύδη που εξαπόλυσε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην αντεπίθεση η Συμμαχία: Δεν ήξερε κανείς την Θεολόγου

 Πηγή: philenews