Ακόμη ένα έργο που θα προσθέσει σχετικό «ύψος» στη Λεμεσό βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού. Το όνομα αυτού «Poseidon».
Το προτεινόμενο έργο  εντάσσεται στο Τοπικό Σχέδιο Λεμεσού και χωροθετείται εντός των διοικητικών ορίων του Αγίου Τύχωνα.  Ανατολικά του τεμαχίου βρίσκεται το ξενοδοχείο Caravel και βόρεια του η ανάπτυξη «iHome» της εταιρείας DTA. Υπενθυμίζεται πως το συγκρότημα «iHome» αφορά δύο πύργους 87 και 75 μέτρων.
 
Το προτεινόμενο έργο «Poseidon», αφορά οικιστική ανάπτυξη 9 ορόφων που θα αποτελούνται συνολικά από 13 διαμερίσματα, υπόγειο και ισόγειο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης με 21 θέσεις. Το κόστος της ανάπτυξης ανέρχεται περίπου στα 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ πριν την ανέγερση θα κατεδαφιστεί πολυκατοικία η οποία είναι εγκαταλελειμμένη από το 1980 και βρίσκεται σε υποβαθμισμένη κατάσταση.
 
Στα 42,5 μέτρα του «Poseidon» θα περιλαμβάνονται διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων, τριών υπνοδωματίων και μεζονέτα/ρετιρέ, τα οποία έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με προδιαγραφές υψηλού επιπέδου. Επίσης, θα διαθέτει γυμναστήριο και εξωτερική πισίνα για τους ενοίκους.
 
Οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου «Poseidon», αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα τέλη του 2019 και υπολογίζεται να διεκπεραιωθούν μέχρι το 2021.
 
Κύριος του έργου «Poseidon»  είναι η εταιρία «VASSOS MARKIDES ESTATES LTD», η οποία μόλις πρόσφατα έλαβε το «πράσινο φως» από το Τμήμα Περιβάλλοντος για το ακόμη ένα έργο – το «Orion» στην Έγκωμη στη Λευκωσία. Πρόκειται για την ανέγερση δύο πύργων σε διπλανό τεμάχιο από το ξενοδοχείο Hilton Nicosia στους 16 ορόφους τους θα δημιουργηθούν συνολικά 86 διαμερίσματα. Με την ολοκλήρωση της ανάπτυξης υπολογίζεται ότι θα διαμένουν εκεί 180-220 άτομα κατά τη λειτουργία του.