Μεγάλη είναι η επισκεψιμότητα στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα αλλά και τις καθημερινές,  σύμφωνα με τον δημαρχεύων του Δήμου Γεροσκήπου Κυριάκο Χατζηβασίλη, προσθέτοντας πως η Τοπική αρχή προσπαθεί για το καλύτερο ιδιαίτερα την θερινή περίοδο και τις ημέρες μεγάλης επισκεψιμότητας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χατζηβασίλης ανέφερε πως η παραλία του Δήμου Γεροσκήπου έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και ως εκ τούτου ο Δήμος στην προσπάθεια του να διατηρήσει την επισκεψιμότητα και το καλό όνομα που έχει βγεί προς τα έξω για την Δημοτική παραλία της Γεροσκήπου, προσπαθεί με κάθε τρόπο και σε θέματα καθαριότητας αλλά και σε θέματα εξυπηρέτησης των επισκεπτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και χωρίς τους Ρώσους ανέβηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό

Επιπρόσθετα κάλεσε το κοινό να συνεργαστεί με την Τοπική αρχή αφού είναι χιλιάδες οι επισκέπτες που την επισκέπτονται ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο.  

Οι υπηρεσίες του Δήμου Γεροσκήπου, είπε, έχουν οργανώσει ένα πρόγραμμα ακόμη και τις ημέρες των αδειών του Αυγούστου, ούτως ώστε να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα που προκύπτουν. Στόχος μας συνέχισε είναι να συνεχιστεί το καλό όνομα που έχει η Δημοτική παραλία της Γεροσκήπου και τα ευμενή σχόλια που λαμβάνει.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία με κυματοθραύστες η οποία προτιμάται από όλες τις ηλικιακές ομάδες και είναι εύκολα προσβάσιμη. Πρόσθεσε ότι διαθέτει ξαπλώστρες με ομπρέλες, ντους, αποδυτήρια, ενώ παρέχει τη δυνατότητα για θαλάσσια σπορ. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο γίνεται επιτήρηση από ναυαγοσώστες. 

Κοντά στην παραλία, ανέφερε, υπάρχουν χώροι διαμονής, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και υπαίθριο γυμναστήριο.  Η παραλία έχει μήκος 400 μέτρων είναι αμμώδης και σ΄αυτήν διοργανώνονται συναυλίες ακόμη και αθλητικά τουρνουά.