Μία ξεχωριστή εμπειρία με φιλοξενία στα ξενοδοχεία της Louis Hotels είχε την ευκαιρία να βιώσει το Insider την προηγούμενη εβδομάδα.

Επισκεφθήκαμε το Nausicaa Beach, στην παραλία του Fig Tree Bay, το Louis St. Elias Waterpark & Resort, ενώ διαμείναμε στο Louis Althea Beach στον Πρωταρά, όπου είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε από πρώτο χέρι τη φιλοξενία και το υψηλού επιπέδου σέρβις της εταιρείας.

Παράλληλα, είδαμε με ικανοποίηση τις πληρότητες και των τριών ξενοδοχείων να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

Πρόκειται για τρία ξενοδοχεία τα οποία προτιμούν κυρίως οικογένειες για τις διακοπές τους, καθώς ικανοποιούν και με το παραπάνω τις ανάγκες των μικρών και των μεγαλύτερων ηλικιακά επισκεπτών τους. Σε ό,τι αφορά το φαγητό που μας προσφέρθηκε μας εντυπωσίασε το πλούσιο μπουφέ, καθώς ήταν αδύνατο να δοκιμάσουμε τα πάντα!!

Ακούσαμε επίσης το παράπονο των διευθυντών των ξενοδοχείων σχετικά με την έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, παρά τις ικανοποιητικές απολαβές (με βάση αυτά που μας ανέφεραν) που τους προσφέρουν. Το σίγουρο πάντως είναι πως στην εταιρεία Louis ξέρουν πώς να κάνουν τους επισκέπτες τους να έχουν μια ξεχωριστή διαμονή στα καταλύματα τους.