Σηκώνει το γάντι και απαντά στον υποψήφιο Ανδρέα Μαυρογιάννη το Δημοκρατικό Κόμμα, σχετικά με τα όσα διαμείφθεισαν στο Κρανς Μοντάνα. 

Σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ, τονίζει ότι ο κ. Μαυρογιάννης ενδεχομένως να μην είναι ενήμερερος για συζητήσεις που έγιναν σε συσκέψεις αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, όπου συγκεκριμένοι πολιτικοί αρχηγοί επέκριναν έντονα τον Νίκο Κοτζιά, κατηγορώντας τον ότι με την στάση του και τις θέσεις που προβάλλει, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον στρατό και τις εγγυήσεις, εμποδίζει, δήθεν, τη διαδικασία και την επίλυση του κυπριακού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαυρογιάννης διαψεύδει Νικόλα για Κρανς Μοντανά

Πρόσθετα, το ΔΗΚΟ απαντά τον κ. Μαυρογιάννη, με αναφορές σε καβγάδες του πρώνην Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας και κομματικού αρχηγού στον λόμπι του ξενοδοχείου Intercontinental. Ίσως, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, ο κ. Μαυρογιάννης να μην γνωρίζει για παρεμβάσεις προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό για παύση του ΥΠΕΞ του. 

«Εμείς σημειώνουμε τη θέση που εκφράζει σήμερα ο κ. Μαυρογιάννης για «μηδέν στρατό και μηδέν εγγυήσεις», αλλά καλά θα ήταν να ξεκαθαρίσει ο κ. Μαυρογιάννης εάν συμφωνεί και το ΑΚΕΛ με αυτή τη θέση. Πάντως, όταν ως ΔΗΚΟ, προβάλλαμε αυτή τη θέση, το ΑΚΕΛ μας χαρακτήριζε “μαξιμαλιστές”» καταλήγει η ανακοίνωση.