Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της βίωνε εδώ και λίγους μήνες γυναίκα στη Λεμεσό, η οποία κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 25χρονος φίλος της, τη βίαζε, την κτυπούσε και της ασκούσε ψυχολογική βία. Γείτονες που είχαν αντιληφθεί την κακοποίηση ειδοποίησαν τις Αρχές με αποτέλεσμα η γυναίκα να γλυτώσει από τα χέρια του υπόπτου.

Ο 25χρονος, ο οποίος καταζητείτο από τις 19 του μήνα, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μετά από καταδίωξη, καθώς προσπάθησε να διαφύγει αλλά προκάλεσε τροχαίο με μοτοσυκλέτα της ομάδας Ζ της Τροχαίας Λεμεσού. Χθες, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την εξαήμερη κράτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 807 καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία μέσα σε 15 μήνες

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας στο ΤΑΕ Λεμεσού, γνώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο τον 25χρονο και σύναψε μαζί του σχέση, ενώ μετά από λίγες ημέρες άρχισε να συζεί μαζί του. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να την κτυπά και να την εκφοβίζει με μαχαίρια και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ την απειλούσε ότι εάν τον εγκαταλείψει θα τη σκότωνε. Η παραπονούμενη μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο 25χρονος της κρατούσε τα προσωπικά της αντικείμενα και τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, ενώ συνεχώς ήταν μαζί της για να μην μπορεί να διαφύγει ή να ζητήσει βοήθεια.

Όπως πληροφορείται ο «Φ», πέραν από την ψυχολογική βία που βίωνε, η παραπονούμενη, φέρεται να ήταν και θύμα βιασμών, καθώς ο 25χρονος την κτυπούσε και την ακινητοποιούσε δένοντάς της με σχοινί. Ανακρινόμενη ανέφερε πως πρόσφατα και σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες ο ύποπτος τη βίασε και όταν αυτή διαμαρτυρήθηκε αυτός άρχισε να αντιδρά. Μάλιστα, στις 16 Ιουνίου ο 25χρονος αφού τη βίασε, ακολούθως φέρεται να την περιέλουσε χλωρίνη επειδή αυτή είχε αντιδράσει. Επίσης, την ψέκασε με σπρέι πιπεριού με αποτελέσματα να μην μπορεί να αναπνεύσει. Όπως είπε, κατά το συμβάν ο 25χρονος την έβγαλε έξω από το σπίτι όπου οι γείτονες αντιλήφθηκαν το περιστατικό και ειδοποίησαν την Αστυνομία. 

Μετά και την καταγγελία της στις Αρχές, εξετάστηκε από γιατρούς του Νοσοκομείου Λεμεσού καθώς και από ιατροδικαστή. Σε βάρος του 25χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο από τις 19 Ιουνίου ωστόσο συνελήφθη προχθές μετά από καταδίωξη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό. Κατά τη σύλληψη, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες, ενώ ανακρινόμενος στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι ήταν για δική του χρήση.