• Μέλος ενός παγκόσμιου δικτύου ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών

Η RSM στην Κύπρο είναι μέρος της RSM International, του 6ου μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο.

Το δίκτυο της RSM επεκτείνεται σε περισσότερες από 123 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των 40 μεγαλύτερων επιχειρηματικών κέντρων του κόσμου. Παγκοσμίως, η RSM απασχολεί πέραν των 51.000 ατόμων, σε περισσότερα από 860 γραφεία σε Ευρώπη, Αφρική, Ασία – Ειρηνικού, Μέση Ανατολή, Λατινική και Βόρεια Αμερική.

Η RSM στην Κύπρο με γραφεία σε Λεμεσό, Πάφο και Λευκωσία είναι ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους επιχειρηματικών υπηρεσιών, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Με πολυετή εμπειρία στους τομείς των χρηματοοικονομικών, λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η ομάδα της RSM παρέχει υπηρεσίες σε ένα πολυδιάστατο πελατολόγιο που συμπεριλαμβάνει τους τομείς του τουρισμού και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ναυτιλίας, ευρύτερου αγροτικού και κατασκευαστικού κλάδου καθώς και άλλων κλάδων οικονομικής δραστηριότητας.

Αυτό που καθορίζει την επικοινωνία μας είναι «Η δύναμη της κατανόησης» (The power of being understood). Κύριο μέλημά μας είναι η κατανόηση των αναγκών και ανησυχιών του κάθε πελάτη ξεχωριστά σε συνάρτηση με τις τάσεις της αγοράς που δραστηριοποιείται, έτσι ώστε να προτείνονται εξατομικευμένες λύσεις που να είναι εφαρμόσιμες και να διασφαλίζουν την επίτευξη των επιχειρηματικών του στόχων.

Οι υπηρεσίες μας

Ελεγκτικές, Λογιστικές και άλλες υπηρεσίες διαβεβαίωσης

Παρέχουμε ελεγκτικές και λογιστικές υπηρεσίες ακολουθώντας προηγμένες μεθοδολογίες βάση των διεθνών ελεγκτικών προτύπων και χρηματοοικονομικών αναφορών. Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων καθώς και στις απαιτήσεις των εποπτικών και λοιπών αρχών, συνεχώς επενδύουμε στη βελτίωση των μεθόδων ελέγχου, ενώ παράλληλα ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις του κάθε τομέα.

Φορολογικές Υπηρεσίες

Το φορολογικό τμήμα της εταιρείας μας αποτελείται από στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση σε φορολογικά θέματα και φορολογικούς σχεδιασμούς σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Κινδύνων

Η συλλογική εμπειρία, η κατανόηση της συμπεριφοράς της αγοράς καθώς και η συνεχής ενημέρωση των στελεχών μας, τους παρέχει την ικανότητα να αναγνωρίζουν πιθανών μελλοντικούς κινδύνους και να εφαρμόζουν τις κατάλληλες προσεγγίσεις διαχείρισής τους.

Μεταξύ άλλων, τα στελέχη μας διαθέτουν εμπειρία στο σχεδιασμό και εποπτεία εφαρμογής συστημάτων εσωτερικού ελέγχου καθώς και στην αξιολόγηση υφιστάμενων συστημάτων, π.χ. AML (Anti-Money Laundering).

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Βάση των ζητούμενων του κάθε πελάτη τα στελέχη μας παρέχουν λύσεις που έχουν ως στόχο την ελαχιστοποίηση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Στο πλαίσιο αυτό μπορούμε να αναλάβουμε εξαγορές και συγχωνεύσεις (Mergers & Acquisitions), εκπονήσεις επιχειρηματικών σχεδίων, μελέτες βιωσιμότητας (feasibility studies) και άλλα συναφή του τομέα.

Υπηρεσίες Αναδιάρθρωσης

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες και αναλυτές που ειδικεύονται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών εταιρικής αναδιάρθρωσης, ανασυγκρότησης και εξυγίανσης.

Ακολούθως, προσφέρουμε υπηρεσίες ανάλυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, βελτιστοποίησης των επιχειρηματικών επιδόσεων καθώς και δημιουργία επιχειρηματικών πλάνων ανάκαμψης.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Γραφεία: Λεμεσός (Κεντρικά Γραφεία): Γλάδστωνος 131, Kermia Court, 2ος όροφος, 3032, Λεμεσός, Κύπρος, Τ. +357 25 204 000,

Πάφος: Ισαβέλλας Καθολικής 4, Γραφείο 2, Αναβαργός, 8025, Πάφος, Κύπρος, Τ. +357 26 811 256,

Λευκωσία: Λεωφ. Δημοσθένη Σεβέρη 6, Presidium Building, 5ος όροφος, 1082, Λευκωσία, Κύπρος, Τ. +357 22 730 416