Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό τη προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου β’ τάξης (πιστόλια), παράνομης κατοχής πυρομαχικών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα γύρω στη μία τα ξημερώματα της Τρίτης μέλη του Ο.Π.Ε. της ΑΔΕ ΛΚΑΣ ανέκοψαν για έλεγχο στα Λιβάδια, όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί, 27 και 23 ετών. Σε έρευνα που ακλούθησε ανευρέθηκαν 32 συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 10 γραμμαρίων. Σε περαιτέρω ερευνά που έγινε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας ανευρέθηκαν 14 κάλυκες φυσιγγίων.

Ανακρινόμενος ο 23χρονος παραδέχθηκε ότι είχε αγοράσει για προστασία δυο πιστόλια και ότι στις 2 Μαΐου μαζί με τον 27χρονο και μια φίλη τους έκαναν βολή στο πεδίο βολής Καλού Χωριού. Επίσης παραδέχθηκε ότι τα όπλα βρίσκονται στο σπίτι της φίλης τους.

Ακλούθησε ερευνά στο σπίτι της ύποπτης η οποία διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ανήλικη 17 χρόνων όπου ανευρέθηκαν 3 πιστόλια και 40 φυσίγγια διαμ. 7.65mm.

Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν για τα πιο πάνω αδικήματα. Το ΤΑΕ ΛΚΑΣ και η ΥΚΑΝ κλιμάκιο Λ/κας συνεχίζουν τις εξετάσεις.