Εισπράξεις που ανέρχονται στις €30.000 από παραγγελίες ψησταριάς, φέρεται να έκλεψε 33χρονος υπάλληλος ο οποίος συνελήφθη προχθές από το ΤΑΕ Λεμεσού για τα αδικήματα της κλοπής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Ο 33χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και διέταξε την κράτησή του για περίοδο οκτώ ημερών.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η διευθύντρια και ιδιοκτήτρια της ψησταριάς κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι από έλεγχο που διενήργησε τον Ιανουάριο 2022, διαπίστωσε ότι το χρηματικό ποσό που είχε η ταμειακή μηχανή δεν συμφωνούσε με τις εισπράξεις. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, προέβη σε διάφορες ενέργειες εκδίδοντας ξεχωριστές κάρτες στους ταμίες που χειρίζονται την ταμειακή μηχανή έτσι ώστε να γνωρίζει πότε ο κάθε ένας χειριζόταν την ταμειακή.

Παρά τις ενέργειες της, από τον ταμειακό έλεγχο το έλλειμμα εξακολουθούσε να υφίσταται, έτσι απέκλεισε ότι υπήρχε λάθος και υποψιάστηκε ότι κάποιος από τους υπάλληλους, την έκλεβε. Από έλεγχο που έγινε στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, καταγράφηκε ο 33χρονος ύποπτος να οικειοποιείται τα χρήματα των πελατών αντί να τα βάζει στην ταμειακή.

Από τον λογιστικό έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι το έλλειμμα από την αρχή του έτους μέχρι και το τέλος Απριλίου, ανέρχεται στις €30.000. Μετά την καταγγελία της ιδιοκτήτριας, το ΤΑΕ Λεμεσού εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 33χρονου ο οποίος φόρεσε χειροπέδες. Αρχικά ο ύποπτος ανέφερε ότι δεν έκλεψε τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ ανακρινόμενος γραπτώς είπε ότι οικειοποιήθηκε μόνο 300 ευρώ.