Τον διορισμό του Γιάννη Μάτση ως Διευθύνοντα Σύμβουλο και επικεφαλή του κυπριακού γραφείου του νέου επιχειρησιακού κέντρου της MUFG Investor Services στη Λεμεσό ανακοίνωσε η εταιρεία.

Σύμφωνα με την MUFG Investor Services, ο κ. Μάτσης θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη του τοπικού αποτυπώματος εξυπηρέτησης περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, την ανάπτυξη στην τοπική κυπριακή αγορά, καθώς και τις δραστηριότητες επέκτασης των επιχειρήσεων στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Ο κ. Μάτσης διαθέτει πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε ανώτερες θέσεις. Επί του παρόντος υπηρετεί ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Invest Cyprus, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής και ως Πρόεδρος της Point Nine Data Trust.

Υπενθυμίζεται ότι, στο τέλος Μαρτίου η MUFG Investor Services, ο παγκόσμιος βραχίονας εξυπηρέτησης περιουσιακών στοιχείων του Mitsubishi UFJ Financial Group, είχε ανακοινώσει τη δημιουργία γραφείου στη Λεμεσό, με στόχο την υποστήριξη των πελατών της MUFG στην Ευρώπη.

Πρόκειται για το δεύτερο γραφείο στην Ευρώπη μετά το Δουβλίνο και θα ενισχύσει την ικανότητά της εταιρείας να υποστηρίζει τους πελάτες της στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο.