Όλο και πιο κοντά βρίσκονται οι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, στον μυστηριώδη 12ο νεαρό που συμμετείχε στο τάγμα εφόδου το μοιραίο βράδυ.

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου ΙΧ μάρκας Polo και χρώματος που τον αποκαλούν «Ντίνο» και ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ακόμη. Το μικρό του όνομα το έχει δώσει στην απολογία του, ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι και απολογήθηκε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του, ο 12ος εμπλεκόμενος είναι Έλληνας, 25 ετών, ύψους περίπου 1.80 και έχει γένια. Ισχυρίστηκε ωστόσο ότι δεν γνωρίζει το επίθετό του. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο «Αθηναίος» φέρεται να μίλησε για τον «Ντίνο» χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

Οι φήμες στο παρασκήνιο οργιάζουν σχετικά με την ταυτότητα του «Ντίνου», ωστόσο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε ότι ο νόμος είναι νόμος για όλους, ανεξαρτήτως της οικονομικής επιφάνειας του οποιουδήποτε.

Σύμφωνα με το Mega αναζητείται ένα ακόμη άτομο, το 13ο με το παρατσούκλι ο «Μεγάλος».

Κατά τα λοιπά συνεχίζεται το blame game μεταξύ των συλληφθέντων για το ποιος σκότωσε τον Άλκη Καμπανό.

Ο 21χρονος έχει υποδείξει τον «Αθηναίο» ως δράστη της δολοφονίας και ότι τον χτύπησε με το δρεπάνι, το οποίο φέρει ίχνη από το DNA του Άλκη. Από την πλευρά του, ο 25χρονος με το παρατσούκλι «Αθηναίος» φέρεται να παραδέχθηκε ότι «έδωσε δύο «τσιμπιές» στην αριστερή πλευρά ενός παιδιού, αλλά δεν θυμάται αν ήταν ο Αλκης». Είπε επίσης ότι αυτός κρατούσε το κάραμπιτ (μεγάλο μαχαίρι).

iefimerida.gr