Η Gordian διαθέτει μια πλούσια γκάμα ακινήτων για όλες τις χρήσεις, προσαρμοσμένες σε κάθε προϋπολογισμό. Ανακαλύψτε εμπορικά, τουριστικά και οικιστικά ακίνητα για επενδύσεις με άμεσες και υψηλές αποδόσεις.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Gordian αναρτώνται όλα τα διαθέσιμα ακίνητα σε πολύ προσιτές τιμές και προνομιακά πλεονεκτήματα.

Ενδεικτικά κάποια από τα ακίνητα:

Εμπορικό οικόπεδο στα Τσιφλικούδια, Δήμος Λεμεσού

Το ακίνητο αφορά γωνιακό εμπορικό οικόπεδο στην περιοχή Τσιφλικούδια στο Δήμο Λεμεσού. Βρίσκεται 200 μ. από το λιμάνι της Λεμεσού και 600 μ. από την πολυσύχναστη Λεωφόρο Ομονοίας. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 523 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%. Επωφελείται από 42 μ. οδικής πρόσοψης. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα στη Μαρίνα της Λεμεσού, στο εμπορικό κέντρο MY MALL Limassol, στην παραλία και στο κέντρο της πόλης. Προσφέρεται στην τιμή των €275,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στον Κάψαλο, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στον Κάψαλο, μια από τις πιο προνομιακές περιοχές της Λεμεσού. Βρίσκεται 900 μ. από τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Φυλάξεως και Μέσα Γειτονιάς. Διαθέτει συνολικό εμβαδόν 3,184 τ.μ. και 90% συντελεστή δόμησης.

Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις που συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων σχολεία, εστιατόρια, σούπερμαρκετ, εμπορικά καταστήματα και άλλα. Το τεμάχιο είναι ιδανικό για οικιστική ή εμπορική ανάπτυξη και η τιμή πώλησής του ανέρχεται στο €1,250,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τουριστικό τεμάχιο στις Πάνω Αρόδες, Πάφος

 

Το ακίνητο αφορά ένα μεγάλο τουριστικό τεμάχιο στις Πάνω Αρόδες με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται 500 μ. από το κέντρο της κοινότητας και 1χλμ. από τον κεντρικό δρόμο που συνδέει τις Πάνω Αρόδες με τις γύρω περιοχές. Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 12,253 τ.μ. και πρόσοψη δρόμου 130 μ.. Είναι ιδανικό για τουριστική ανάπτυξη με υψηλή απόδοση. Το τεμάχιο πωλείται στα €180,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στον Ψεματισμένο, Λάρνακα

 

Το ακίνητο αφορά μεγάλο οικιστικό τεμάχιο στον Ψεματισμένο. Βρίσκεται 300 μ. από το κέντρο του Ψεματισμένου και 1 χλμ. από το χωριό Μαρώνι. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 28,094 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 60%. Προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως δημοτικό σχολείο, υπεραγορά και εστιατόρια καθώς και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού. Πωλείται στην τιμή των €720,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της Gordian, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο https://gogordian.com/.