Συνέντευξη με την Χριστίνα Αθηνή, Head of Human Resources & PR

 

 

Η δύναμη της κατανόησης» είναι στο DNA μας, οπότε η κατανόηση είναι το σημείο αφετηρίας μας, αναφέρει η Head of Human Resources & PR της εταιρείας, Χριστίνα Αθηνή. Σε συνέντευξη στο Insider τονίζει ότι η RSM δεν λειτουργεί μόνον ως εργοδότης αλλά υποστηρίζει τη ζωή των ανθρώπων της πέρα από την εργασία.

Τι σημαίνει για την RSM, το ανθρώπινο δυναμικό της;

Στην RSM, πιστεύουμε στην αξία κάθε ανθρώπου. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην συνεργασία, στον σεβασμό και στην κατανόηση, παρέχοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους μας να είναι ο αυθεντικός τους εαυτός και να μοιράζονται τις μοναδικές τους προοπτικές. Το να επιδιώκουμε να κατανοούμε με ενσυναίσθηση, να επιδεικνύουμε τις βασικές μας αξίες και να νοιαζόμαστε, ενθαρρύνει ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς και ένα αφοσιωμένο, ταλαντούχο εργατικό δυναμικό που αντανακλά την ποικιλομορφία της εταιρείας μας. Μαζί, τα ατομικά ταλέντα και οι διαφορετικές προοπτικές των ανθρώπων μας ενισχύουν τις ομάδες μας και τις μοναδικές γνώσεις που παρέχουμε στους πελάτες μας.

«Η δύναμη της κατανόησης» είναι στο DNA μας, οπότε η κατανόηση είναι το σημείο αφετηρίας μας.

Tι κίνητρα δίνει στο προσωπικό της;

Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι το πιο σημαντικό μας πλεονέκτημα. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ευέλικτο πακέτο ανταμοιβών και παροχών που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά, ώστε να απολαμβάνουν μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Στο προσωπικό μας προσφέρουμε μια ευέλικτη, υποστηρικτική κουλτούρα και ατελείωτες ευκαιρίες να επιδιώξουν και να εξελίξουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους φιλοδοξίες.

Έχουμε δημιουργήσει ένα δυναμικό και υποστηρικτικό περιβάλλον που στηρίζει την καινοτομία, αγκαλιάζει την αλλαγή και βοηθά την προσωπική ανάπτυξη. Οι άνθρωποί μας είναι η RSM και συνεπώς η προτεραιότητά μας.

Πως γίνονται οι επιλογές και οι προσλήψεις;

Πιστεύουμε ότι οι διαφορετικές ειδικότητες δημιουργούν ένα ευρύτερο φάσμα ιδεών και γνώσεων. Καθώς οι πελάτες μας προέρχονται από διάφορους τομείς της αγοράς, στόχος μας είναι να επιτυγχάνουμε την ίδια ποικιλομορφία υπόβαθρου, εμπειρίας και προοπτικής στις δικές μας ομάδες, έτσι ώστε να μπορούμε να κατανοούμε πραγματικά τις ανάγκες των πελατών μας και να προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα διασφαλίζουν την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκετε κάποιος στο εκπαιδευτικό ή επαγγελματικό του ταξίδι, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προσαρμοσμένων επιλογών σταδιοδρομίας. Η RSM βασίζεται στις δεξιότητες, τα ταλέντα και την προσωπικότητα των ανθρώπων της και προσπαθούμε όχι μόνο να λειτουργούμε ως εργοδότης, αλλά να υποστηρίζουμε τη ζωή των ανθρώπων μας πέρα από την εργασία.

Πως πρέπει να είναι η σχέση των υπαλλήλων μιας εταιρείας με την διεύθυνση;

Στην RSM, λειτουργούμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο που μας κάνει μοναδικούς. Το όραμα μας, ο σκοπός μας και οι πεποιθήσεις μας ορίζουν το ποιοι είμαστε, τον κώδικα συμπεριφοράς μας, το πως μεγαλώνουμε και πως μοιραζόμαστε αυτό τον τρόπο συνεργασίας με άλλους. Οι άνθρωποι που συνεργάζονται με την RSM, ανακαλύπτουν μια κουλτούρα στήριξης. Η διεύθυνση της RSM έχει χαράξει μια στρατηγική διαλόγου, κατανόησης και συνεργασίας, με σκοπό την παροχή προοπτικών ανέλιξης και τη διασφάλιση ότι όλοι αισθάνονται ότι η γνώμη τους έχει αξία. Επίσης, παρακινεί και εμπνέει τους ανθρώπους της ώστε να γίνονται καλύτεροι κάθε μέρα. Είναι μια αμφίδρομη, μακροχρόνια και ειλικρινής σχέση που στηρίζεται στις αξίες της κατανόησης, του αλληλοσεβασμού, της ακεραιότητας και της ομαδικής εργασίας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λεμεσός (Κεντρικά Γραφεία)

Γλάδστωνος 131, Kermia Court, 2ος όροφος, 3032, Λεμεσός, Κύπρος Τ. +357 25 204 000

Λευκωσία Λεωφ. Δημοσθένη Σεβέρη 6 Presidium Building, 5ος όροφος, 1082, Λευκωσία, Κύπρος Τ. +357 22 730416

Πάφος

Ισαβέλλας Καθολικής 4 Γραφείο 2, Αναβαργός, 8025, Πάφος, Κύπρος Τ. +357 26 811 256

W: www.rsmcyprus.com

E: [email protected]