H εταιρεία Γ. Σκεμπετζής & Υιοί Λτδ έχει κάνει τα πρώτα της βήματα πριν από 50 χρόνια στην Αμμόχωστο. Ιδρυτής της είναι ο Γιαννάκης Σκεμπετζής που πλέον δεν είναι στη ζωή. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας περονοφόρων οχημάτων και εξοπλισμού αποθήκης στην Κύπρο και στο εξωτερικό και στην προσφορά σχετικών υπηρεσιών.

Την Εταιρεία σήμερα διευθύνουν τέσσερα παιδιά του, έχοντας δίπλα τους τη μητέρα τους Άντρη, η οποία για δεκαετίες πορεύθηκε με τον σύζυγό της Γιαννάκη, στην προσπάθειά τους να σταθούν επαγγελματικά, σε έναν δύσκολο χώρο και μακριά από τον τόπο τους λόγω της τουρκικής εισβολής και κατοχής. Δούλεψαν σκληρά, ώρες ατέλειωτες, πάντα όμως με αρχές και αξίες. Στη θέση του γενικού διευθυντή της εταιρείας είναι σήμερα ο γιος τους Κώστας, ενώ στην οικογενειακή επιχείρηση απασχολούνται άλλα τρία παιδιά τους, η Στάλω, ο Νικόλας και ο Γιώργος.

Ο Κώστας Σκεμπετζής μας μίλησε για όλα. Για την οικογένεια και τους γονείς του, την ιστορία της Εταιρείας, τη δική του εμπλοκή, τις νουθεσίες του πατέρα τους, για το παρόν και το μέλλον.

Διαβάστε σήμερα στον έντυπο Φιλελεύθερο την ιστορία της εταιρείας Γ. Σκεμπετζής & Υιοί Λτδ που μετρά 50 χρόνια ζωής!

Χρυσές Εταιρείες με ιστορία και αδιάλειπτη προσφορά πολλών δεκαετιών. Οίκοι με ονοματεπώνυμο συνώνυμο της ανάπτυξης του Κυπριακού Επιχειρείν.

Μια ακαδημαϊκή καταγραφή που θα γράψει Ιστορία παρουσιάζει η RCB Bank!