Ξεκίνησε από την Αλληλεγγύη. Καθόταν στο πάνελ δίπλα από την Ελένη Θεοχάρους όταν ανακοίνωσε τη ίδρυση του Κινήματος. Αποχώρησε και μετακινήθηκε στη Συμμαχία με τον Γ. Λιλλήκα. Εξελέγην βουλεύτρια στην Αμμόχωστο λαμβάνοντας 1.009 σταυρούς προτίμησης.

Το 2018 μετά τις Προεδρικές, δήλωσε ότι διαφωνεί με την απόφαση της Συμμαχίας και αποχώρησε, παραμένοντας ως ανεξάρτητη στη Βουλή. «Φλέρταρε», σύμφωνα με τις φήμες, κατά καιρούς με το ΑΚΕΛ, τους Οικολόγους αλλά και τελευταία με τη ΔΗΠΑ για ένταξη.

Τελικά ανακοίνωσε το Κίνημα Ανεξάρτητων, και κατέθεσε τροποποιητική πρόταση νόμου στη Βουλή για να μπορούν να μετέχουν στη δεύτερη κατανομή με το ίδιο ποσοστό, οι συνδυασμοί ανεξάρτητων. Η πρόταση απορρίφθηκε από την πλειοψηφία. Προχώρησε στη συνέχεια σε συνεργασία με το Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών (ΚΕΚΚ).

Στο ψηφοδέλτιο ήθελαν να εγγραφούν ως ΚΕΚΚ- Κίνημα Ανεξάρτητων, αλλά ως ένας σχηματισμός. Χθες, αφού προηγήθηκε η αναβολή της διάσκεψης της Παρασκευής, ανακοίνωσε την απόφαση της να εγγράψει το Κίνημα Ανεξάρτητων ως κόμμα και να διακόψει τη συνεργασία με το Κόμμα Κυνηγών. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη διάσκεψη ήταν προγραμματισμένη την Παρασκευή, αλλά λόγω αδιαθεσίας της κ. Θεολόγου, αναβλήθηκε.

Φ.Δ.