Δέκα νέα σπίτια, ανάρτησε στην ιστοσελίδα της προς πώληση η Altamira. Πρόκειται για τρία σπίτια στην επαρχία Λευκωσίας, από δύο στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου και ένα σπίτι στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, οι τιμές των οποίων αρχίζουν από τις €135,000.

Αναλυτικά:

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΩΝΙ €135,000

 

Το ακίνητο προς πώληση αφορά ισόγεια κατοικία σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Μαρώνι στην επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 1,7χλμ. νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού και περί τα 2,5χλμ. βορειοανατολικά από το λιμάνι στην κοινότητα Ζυγίου.

Η κατοικία ανεγέρθηκε περι το 2011 και βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και βεράντες. Εξωτερικά, υπάρχει ένα μικρό βοηθητικό κτήριο και πέρα από τις βεράντες όλο το υπόλοιπο τεμάχιο είναι δεντροφυτεμένο χωράφι και περιμετρικά του διαθέτει περίφραξη. Το εμβαδό εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται στα 96μ² (περίπου), των καλυμμένων βεραντών  7μ² (περίπου), των ακάλυπτων βεραντών 14μ² (περίπου), πλέον 13μ² (περίπου) εξωτερικά κτίρια. Το ακίνητο αφορά το 1/2 μερίδιο του ακινήτου με εμβαδόν γης περι τα 2281μ² και είναι τοποθετημένη στο βόρειο τμήμα. 

Σημειώνεται ότι η περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον.

Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί καλή επιλογή για εξοχική κατοικία. 

 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΧΟΛΕΤΡΙΑ €140,000

 

Ανεξάρτητη κατοικία με πισίνα στην Κοινότητα Χολετριών, μόλις 300 μέτρα νοτιοδυτικά του κέντρου του χωριού και 3.5χλμ βορειοανατολικά από το φράγμα Ασπρόκρεμου. Η κατοικία απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά, τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Πάφου. 

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1995 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα με κουζινάκι, πλυσταριό, αποχωρητήριο ξένων, αποχωρητήριο με μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Πρόκειται για ένα σπίτι ευρύχωρο με όμορφα διαμορφωμένους χώρους. Προνόμιο αποτελεί η μεγάλη αυλη με πισίνα από την οποία υπάρχει θέα στη θάλασσα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 145 τ.μ (περίπου). 

Σημειώνεται ότι η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου με εμβαδό γης περί τα 444 τ.μ. Είναι τοποθετημένη στο βόρειο τμήμα του ακινήτου. 

Το γεγονός ότι η κατοικία απολαμβάνει θέα προς την θάλασσα της προσδίδει υπεραξία. 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ €165,000

 

Διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Παραλιμνίου, σε απόσταση περί τα 90 μέτρα νότια της λεωφόρου Πρωταρά και περί τα 470 μέτρα νοτιοδυτικά του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τις όμορφες παραλίες του Πρωταρά καθώς και στους γειτονικούς δήμους. Στην άμεση περιοχή του ακινήτου παρατηρείται εμπορική και οικιστική ανάπτυξή με καταστήματα, εξοχικές κατοικίες κλπ. 

Έχει ανεγερθεί περί το 2001 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Η κατοικία αποτελεί το 1/3 μερίδιο του ακινήτου με εμβαδό γης περί τα 423 τ.μ. Η κατοικία είναι τοποθετημένη στο βορειοανατολικό τμήμα του τεμαχίου. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα με καθιστικό, γραφείο και ντους με αποχωρητήριο στο ισόγειο, ενώ ο όροφος διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 183 τ.μ (περίπου) και των καλυμμένων βεραντών σε 37 τ.μ (περίπου). 

Η κατοικία αυτή αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυμελής οικογένειες.

Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ €190,000

Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική τοποθεσία του Δήμου Λατσιών, της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται 350 μέτρα ανατολικά από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου kai 150 μέτρα δυτικά από τη Λεωφόρο Δημήτρη Σταύρου.

Πρόκειται για μια ήσυχη αμιγώς οικιστική περιοχή με καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο κέντρο της Λευκωσίας. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις.

Οι κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1998 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Αποτελείται από τραπεζαρία με ενιαίο καθιστικό χώρο, ξεχωριστή κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο, ενώ ο όροφος έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κυρίως διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο, και μπάνιο με αποχωρητήριο.

Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αυλή.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 157 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 11 τ.μ (περίπου) και του οικοπέδου σε 196 τ.μ.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ €200,000

 

Ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική τοποθεσία του Δήμου Λατσιών, της Επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται 350 μέτρα ανατολικά από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου kai 150 μέτρα δυτικά από τη Λεωφόρο Δημήτρη Σταύρου.

Πρόκειται για μια ήσυχη αμιγώς οικιστική περιοχή με καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο κέντρο της Λευκωσίας. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις.

Οι κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1998 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και συντήρηση. Αποτελείται από τραπεζαρία με ενιαίο καθιστικό χώρο, ξεχωριστή κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο, ενώ ο όροφος έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κυρίως διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο, και μπάνιο με αποχωρητήριο.

Εξωτερικά διαθέτει ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και αυλή.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 165 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 11 τ.μ (περίπου) και του οικοπέδου σε 200 τ.μ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδιοχρησία ενώ είναι δυνατόν να ενοικιαστεί είτε βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα και να αποφέρει εισόδημα.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΛΕΜΕΣΟΥ €270,000

Το ακίνητο προς πώληση είναι μία ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με πισίνα και υπόγειο στην κοινότητα Πύργος, της επαρχίας Λεμεσού.

Βρίσκεται σε μια ήσυχη και όμορφη περιοχή σε μικρή απόσταση, περί τα 800 μέτρα, από τον πυρήνα της κοινότητας και μόλις 2 χιλιόμετρα βόρεια από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση προς τις παραλίες της περιοχής και τη Λεμεσό.

Η κατοικία έχει ολοκληρωθεί το 2011 και αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας καθιστικού – κουζίνας, και αποχωρητήριο ξένων και στον όροφο από τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο. Διαθέτει επίσης ημιυπόγειο το οποίο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο και ντους με αποχωρητήριο (κατάλληλο για δωμάτιο υπηρεσίας). Εξωτερικά εκτός από πισίνα, διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

Έχει εμβαδόν 166τ.μ. εσωτερικών χώρων, 50τ.μ. ημιυπόγειο και του οικοπέδου σε 721 τ.μ. περίπου.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ €280,000

 

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία σε μια κεντρική και ελκυστική τοποθεσία στην Ενορία Πέτρου και Παύλου του Δήμου Λεμεσού, σε απόσταση περί τα 500 μέτρα νοτιοανατολικά της συμβολής των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Βασιλέως Κωνσταντίνου. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως καταστήματα, υπεραγορές, σχολεία, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λεμεσού και τον αυτοκινητόδρομο. 

Η κατοικία βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι. καθιστικό, κουζίνα, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και μπάνιο Έχει εμβαδό κλειστών χώρων 230 τ.μ (περίπου) και καλυμμένες βεράντες 26 τ.μ (περίπου), ενώ διαθέτει και δικό του χώρο στάθμευσης. Η κατοικία διαθέτει πιστοποιητικό τελικής έγκρισης. 

Η κατοικία ενοικιάζεται. 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΔΑΛΙ €290,000

 

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία  σε μια ήσυχη τοποθεσία του Δήμου Ιδαλίου της Επαρχίας Λευκωσίας,  σε απόσταση περί τα 485 μέτρα ανατολικά του εργοστασίου της «Carlsberg». Είναι τοποθετημένο κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις ενώ διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λευκωσίας. Η άμεση περιοχή του ακινήτου παρουσιάζει αυξημένο οικοδομικό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια με την ανέγερση κατοικιών και με διαχωρισμούς οικοπέδων.

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1997 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/καθιστικό ως ενιαίο χώρο, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), μπάνιο και μικρή κουζίνα. Επιπλέον η κατοικία διαθέτει σοφίτα και υπόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 280 τ.μ (περίπου), του υπογείου σε 95 τ.μ (περίπου) και της σοφίτας σε 16 τ.μ (περίπου).

Θεωρείται ως ιδανική επιλογή για οικογένειες. 

ΕΠΑΥΛΗ 6 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ €350,000

 

Διώροφη έπαυλη σε μια όμορφη και ήσυχη τοποθεσία στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο σε απόσταση περί τα 720 μέτρα νοτιοδυτικά του κέντρου του Δήμου και περί το 1.2 χλμ νότια της θάλασσας. Βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Επιπλέον απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή Λατσί. 

Η κατοικία έχει ανεγερθεί περί το 2007 και έχει επεκταθεί το 2013. ‘Εχει κατασκευαστεί με υψηλές προδιαγραφές και με μοντέρνο σχεδιασμό. Αποτελείται από ημιυπόγειο χώρο, ισόγειο και όροφο. Το ημι-υπόγειο περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, αποχωρητήριο με ντους και γραφείο. Το ισόγειο διαθέτει καθιστικό, τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα με έξοδο σε βεράντα και ensuite υπνοδωμάτιο, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία είναι ensuite, ένα αποχωρητήριο με μπάνιο και ένα πλυσταριό/αποθήκη. Στον όροφο υπάρχει επίσης roof garden από το οποίο υπάρχει απρόσκοπτη θέα της ευρύτερης περιοχής.

Εξωτερικά, υπάρχει γκαράζ και ιδιόκτητη πισίνα και μεγάλη αυλή / περιβόλι.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 234 τ.μ (περίπου), της καλυμμένης βεράντες σε 7 τ.μ (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 74 τ.μ (περίπου). 

Ο χαμηλός συντελεστής δόμησης αποτελεί εγγύηση για ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον. Σημειώνεται ότι η κατοικία προσφέρει όμορφη θέα προς την θάλασσα. 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ €490,000

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία σε μια ελκυστική και αμιγώς οικιστική περιοχή του Δήμου Αραδίππου στην επαρχία Λάρνακας. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 500 μέτρα βορειοδυτικά από τον Στάδιο Γ.Σ.Ζ. και περί τα 430 μέτρα νότια της Λεωφόρου Ελλάδος. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις ενώ διαθέτει καλή πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο, το κέντρο του Δήμου Αραδίππου και στην πόλη της Λάρνακας.

Tο επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της κατοικίας είναι ικανοποιητικό. Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα με τραπεζαρία/ καθιστικό, πλυσταριό, γραφείο με αποθήκη και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (ένα εκ των οποίων με δικό του αποχωρητήριο / ντους και το κυρίως με δικό του jacuzzi, αποχωρητήριο και γκαρνταρόμπα), jacuzzi με αποχωρητήριο και τρεις ακάλυπτες βεράντες. Η κατοικία διαθέτει επίσης σοφίτα ενώ εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης για 2 οχήματα, βοηθητική οικοδομή και πισίνα. Να σημειωθεί οτι εσωτερικά εξυπηρετείται ανελκυστήρα.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 315τ.μ. (περίπου)  πλέον 35τ.μ. η σοφίτα και του οικοπέδου σε 568τ.μ.