Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσία εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον των δύο προσώπων που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τη χθεσινή ένοπλη ληστεία που διεπράχθη στην περιοχή Αγίου Δομετίου έξω από αρτοποιείο σε χρηματαποστολή.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 26 και 31 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χτες στην Πάφο.

Για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί και τρίτο πρόσωπο, 33 ετών,  τα στοιχεία του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα, και καλεί τον οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
 
Σε μήνυμα του στο twitter, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης συγχαίρει τα μέλη της ΜΜΑΔ «για την παρατηρητικότητα, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους στο καθήκον» που οδήγησαν στη σύλληψη δραστών της χθεσινής ένοπλης ληστείας. «Συγχαρητήρια παιδιά. Τιμήσετε τη στολή και την αποστολή σας. Πάρα τις δυσκολίες, προβλήματα, αντιξοότητες. Μπράβο», αναφέρει ο κ. Μιχαηλίδης.

“Μαζί με τα συγχαρητήρια του Αρχηγού και τα δικά μου. Μπράβο σας! Μας κάνετε περήφανους!”, έγραψε, επίσης, στο twitter ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ