Είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό να ανεβαίνουν βίντεο στο διαδίκτυο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φάρσες που γίνονται μέσα σε σούπερ μάρκετ. Για παράδειγμα κάποιος πάει και φοράει καπέλο έναν κουβά σε έναν πελάτη που κοιτάζει στα ράφια τι να ψωνίσει.

Ο πελάτης βγάζει τον κουβά και γυρίζει αγριεμένος να δει ποιος είναι πίσω του και του έβαλε τον κουβά και βλέπει απλά τον φαρσέρ να φοράει και εκείνος έναν κουβά στο κεφάλι (δήθεν ότι του έκαναν και εκείνου την ίδια φάρσα) και να κοιτάζει δεξιά και αριστερά αιφνιδιασμένος.

Σε κάποιες άλλες φάρσες κάποιο φοράνε μεγάλη στολή ενός αρκούδου και κάθονται ακίνητοι εκεί που πουλάνε λούτρινα αρκουδάκια. Ο πελάτης προχωράει ανυποψίαστος και κοιτάζει τα αρκουδάκια και τότε ο φαρσέρ πετάγεται και τον τρομάζει.

Έφαγε ξύλο

Μια φάρσα σε σούπερ μάρκετ επιχείρησε να κάνει και ένας νεαρός στις ΗΠΑ, αλλά μάλλον του βγήκε ξινή. Πήγαινε σε πελάτες που απορροφημένοι κοίταζα τι θα αγοράσουν από τα ράφια. Κρατούσε έναν μεγάλο σωλήνα και τον έφερνε σιγά σιγά κοντά στο αυτί του πελάτη.

Τότε εντελώς ξαφνικά άρχισε να φωνάζει μέσα στον σωλήνα (ή να φυσάει με δύναμη) και ο πελάτης αιφνιδιαζόταν, τρόμαζε και πεταγόταν. Αυτό πήγε να κάνει και σε έναν άνδρα. Όμως η αντίδραση του ήταν διαφορετική από εκείνη που ο νεαρός φαρσέρ περίμενε.

Ο άνδρας μετά το αρχικό σοκ και την τρομάρα που διήρκησε λίγα δευτερόλεπτα, γύρισε, έπιασε τον φαρσέρ και αφού τον πλάκωσε στο ξύλο τον πέταξε κάτω και του έκανε ένα κεφαλοκλείδωμα που λίγο έλειψε να του σπάσει τον λαιμό.

Ο φαρσέρ είναι γνωστός στο TikTok με το όνομα Τζέϊ, και πολλοί παρακολουθούν το κανάλι του για τις πλάκες που κάνει.

in.gr