Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού το οποίο θα συνεδριάσει στις 16 Νοεμβρίου 2022, παραπέμφθηκαν χθες οι δύο κατηγορούμενοι σε σχέση με την υπόθεση των 352γρ. μεθαμφεταμίνης που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα της 43χρονης Ιρανής το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (9/10).

Το δικαστήριο επιφύλαξε την απόφαση του για κράτηση των δύο μέχρι την έναρξη της διαδικασίας, για σήμερα στις 11.00 το πρωί, καθώς η δικηγόρος του 34χρονου έφερε ένσταση ως προς την κράτηση του πελάτη της. Όπως ισχυρίζεται η δικηγόρος του 34χρονου κατηγορούμενου, ανέφερε πως ο πελάτης της δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση καθώς είχε μεταβεί στο διαμέρισμα για να βοηθήσει τη 43χρονη σε εργασίες ανακαίνισης. Η 43χρονη αλλά και ο 34χρονος είναι αντιμέτωποι με αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Επίσης, σε βάρος της 43χρονης υπάρχει και το αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού.

Η σύλληψη της 43χρονης ήταν επεισοδιακή καθώς επιχείρησε να καταστρέψει τις ναρκωτικές ουσίες που είχε στην κατοχή της, αλλά δεν τα κατάφερε. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να μην καταστραφούν τα τεκμήρια, η κατηγορούμενη αντέδρασε βίαια, δαγκώνοντας τον αστυνομικό στο χέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετέτρεψε τζακούζι σε κρυψώνα ναρκωτικών ουσιών

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, τα μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού διά της βίας έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος της 43χρονης και την εντόπισαν στο αποχωρητήριο της οικίας όπου και θεάθηκε να ρίχνει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στη λεκάνη. Η 43χρονη προσπάθησε να τραβήξει το καζανάκι για να πάνε στην αποχέτευση και να μην εντοπιστούν, ωστόσο τα μέλη της ΥΚΑΝ την πρόβαλαν. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για 5 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 50 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης. 

Να σημειωθεί πως σε εσωτερικό χώρο κάτω από jacuzzi εντοπίστηκε ποσότητα 302 γρ. crystal και ποσότητα 15 γρ. κοκαΐνης. Σε κομοδίνο υπνοδωματίου εντοπίστηκε το κινητό του 34χρονου και επάνω υπήρχε ποσότητα crystal. Συνολικά εντοπίστηκαν εντός του διαμερίσματος, 352 γρ. μεθαμφεταμίνης, 15 γρ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των €735 και μια επιταγή για το ποσό των €760.