Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της εταιρείας ηλεκτρονικού χρήματος Sepaga από την κοινοπραξία Galatariotis Financial Holdings Limited, Παναγιώτη Ιωάννου (Regional Director – Public Sector for Multi-Country CEE) και Γιώργου Πετρακίδη (Public Sector Business Development Manager στην ίδια εταιρεία). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εξαγορά πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο και η προσήλωση έχει στραφεί στην προσφορά ολοκληρωμένων και καινοτόμων χρηματοοικονομικών λύσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες.

«Τα τελευταία χρόνια, η Sepaga έχει εισέλθει σε νέα τροχιά ανάπτυξης, έχοντας πελάτες από Ευρώπη, Ασία και χώρες ανά το παγκόσμιο και λόγω των επιτυχιών της έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων επενδυτών, ανάμεσα σε αυτούς και η κοινοπραξία Galatariotis Financial Holdings Limited, Ιωάννου και Πετρακίδη. Με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και επέκταση νέων αγορών και έχοντας ίδιο όραμα με τη διοίκηση της Sepaga, υπήρξε η ιδανική σύνδεση για ένα δρόμο γεμάτο επιτυχίες», σημειώνεται αναφορικά με την εξαγορά.

Η Sepaga είναι Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος (Electronic Money Institution), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, με άδεια λειτουργίας 115.1.3.18/2018. Έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα την έκδοση, διανομή και εξαργύρωση ηλεκτρονικού χρήματος, προσφέρει σε τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μια σειρά από χρηματοοικονομικές λύσεις για τη διαχείριση κεφαλαίων και πληρωμών.