Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 41χρονου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το πρωί του Σαββάτου καταγγέλθηκε από 60χρονο επιχειρηματία πωλητή μεταχειρισμένων οχημάτων ότι διαρρήχτηκε το γραφείο του που βρίσκεται στην οδό Γρίβα Διγενή στην Πάφο και είχε κλαπεί ένα αυτοκίνητο καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Την επόμενη ημέρα τα ξημερώματα μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου εντόπισαν το κλοπιμαίο αυτοκίνητο να οδηγείται στην Ευαγγέλου Φλωράκη στην Χλώρακα αφού ανακόπηκε, από  41χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου . Αρχικά ο 41χρονος έδωσε κάποιος ισχυρισμούς ότι το αυτοκίνητο το είχε αγοράσει από κάποιο άγνωστο του πρόσωπο .

Την Κυριακή ο 41χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών. Ανακρινόμενος ομολόγησε ότι ο ίδιος είχε διαπράξει την διάρρηξη και  κλοπή του οχήματος και της υπόλοιπης περιουσίας από το κατάστημα του 60χρονου παραπονούμενου.

Ο 41χρονος τελεί υπό κράτηση και η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου.