Ανακοίνωση σχετικά με το κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην υπεραγορά «Αθηαινίτης» στο Nicosia Mall, εξέδωσε η εταιρεία.
 
Όπως αναφέρει «Από την πρώτη μέρα εντοπισμού κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο τηρούμε ενδελεχή συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης των εγκαταστάσεων των Υπεραγορών μας, ακολουθώντας πιστά τα διατάγματα και υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων κυβερνητικών τμημάτων. Άλλωστε η διασφάλιση της υγείας των πελατών και εργαζομένων των Υπεραγορών μας ήταν και παραμένει το πρωταρχικό μέλημα μας».
 
Εξηγεί παράλληλα, πως όλοι οι εργαζόμενοι έχουν υποβληθεί σε προληπτικό τεστ για κορωνοϊό, με ένα μέλος του προσωπικού να είναι θετικό στο παράρτημα που βρίσκεται στο Nicosia Mall. Πρόκειται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα περιστατικό κορωνοϊού, που εντοπίστηκε στο προσωπικό των υπεραγορών.
 
«Αμέσως μόλις ενημερωθήκαμε για το περιστατικό φροντίσαμε για τον αυτοπεριορισμό του εν λόγω εργαζομένου, καθώς και όλων των άλλων που είχαν στενή επαφή μαζί του, για 14 ημέρες, ενημερώσαμε αμέσως το Υπουργείο Υγείας και φροντίσαμε για εκ νέου πλήρη απολύμανση του χώρου» τονίζεται.
 
Μάλιστα, παρόλο που το Υπουργείο Υγείας προχώρησε ήδη σε έγκριση για επαναλειτουργία της Υπεραγοράς στο Nicosia Mall, η Διεύθυνση αποφάσισε να παραμείνει σήμερα, 28/04/2020, και να επαναλειτουργήσει αύριο, 29/04/2020. 
 
«Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη!», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Πηγή: philenews