Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό για υπόθεση ναρκωτικών, έπειτα από τον εντοπισμό ενός κιλού κοκαϊνής. 

Πρόκειται για δυο γυναίκες ηλικίας 68 και 40 ετών και δυο άνδρες 56 και 20 ετών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη των τεσσάρων προέκυψε έπειτα από πληροφορίες που εξασφαλίστηκαν ότι οι δυο γυναίκες κάνουν εμπόριο ναρκωτικών με την ΥΚΑΝ Λεμεσού να θέτουν τα σπίτια τους υπό διακριτική παρακολούθηση. 

Οι δυο άνδρες θεάθηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ να βγαίνουν από την οικία της 68χρονης και να μεταβαίνουν στην οικία της 40χρονης ενώ μετά από λίγο οι δυο άνδρες θεάθηκαν να εξέρχονται από την οικία της έχοντας στην κατοχή τους χάρτινη συσκευασία. 

Σε μικρή απόσταση, το όχημα των δυο ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας για έλεγχο όπου εντοπίστηκαν στην κατοχή του 20χρονου, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 425 γραμμαρίων περίπου. Κάτω από το κάθισμα του οδηγού, εντοπίστηκε τσαντάκι, το οποίο φαίνεται να ανήκει στον 56χρονο, εντός του οποίου ανευρέθηκαν τέσσερις μικρές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη.

Παράλληλα, εντοπίστηκαν συνολικά άλλες 149 μικρές συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, μια ζυγαριά ακριβείας, με ίχνη άσπρης ουσίας και το χρηματικό ποσό των €10,330.

Εναντίον των τεσσάρων προσώπων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τη σύλληψή τους ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. Στην οικία της 40χρονης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 350 γραμμαρίων καθώς και 18 πλήρη στρατιωτικά φυσίγγια.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: philenews