Οι συγγραφείς του παρόντος άρθρου Ελευθέριος Αδαμίδης διδάκτορας Φυσικών Επιστημών και οι Ραφαέλα, Ειρήνη και Κωνσταντία Λοή φοιτήτριες, προτού εισέλθομε στο κύριο θέμα μας, κάνουμε μια αναδρομή των προηγουμένων άρθρων μας στον φιλόξενο χώρο του Φ, ευχαριστώντας την Τώνια Κωνσταντίνου και τον Νίκο Τόκα για την συμπαράστασή τους.
 
Στο 1ο μας άρθρο με τίτλο «Κύπρος μου … έχεις καρδιά Ελληνική»  της 13/8/13, δείξαμε με επιχειρήματα ιστορικά, γεωγραφικά και πολιτιστικά ότι η ηρωική μας Κύπρος ήταν μπηχτή, θεία θελήσει, στους κόλπους Κορινθιακό και Αργοσαρωνικό, αποτελώντας έτσι την καρδιά της Ελλάδας.
 
Στο 2ο μας άρθρο στις 12/8/15 με τίτλο «Έρως ανίκατε μάχαν»  χρησιμοποιώντας το ανωτέρω βιογεωφυσικό μας πρότυπο σμίξαμε τις τρεις Αφροδίτες της Κύπρου, των Κυθήρων και της Μήλου σ’ ένα έρωτα Ελληνικό, ανίκητο και αθάνατο.
 
Στο 3ο μας άρθρο στις 3/5/19 με τίτλο «Κύπρος η Ελλάδα ολάκερη»  δείξαμε ότι Ελλάδα και Κύπρος είναι θεϊκά Ένα και το Αυτό.  Δεν χωρίζουν και δεν διαπραγματεύονται ο ένας τον άλλο, διότι αλλιώς δεν μπορούν να υπάρξουν ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Είναι μια θεϊκά δυναμική, αδιάσπαστη Ενότητα, απαραίτητη για την διατήρηση της ηθικής τάξης στον Κόσμο.
 
Στο 4ο μας άρθρο στις 27/5/19 με τίτλο «Κύπρος η Ελλάδα ολάκερη, ο Κόσμος όλος»  καταδείξαμε πως η Κύπρος μας με πινέλο τον Ελληνισμό καλλιτέχνησε για τους λαούς του πλανήτη μας, με ανθρωπιά και μεράκι, γη θεϊκή για να ζουν ευτυχισμένα, ευγνωμονώντας το θείο  και όχι την ανθρώπινη αλαζονία και ματαιότητα, που εμφανιζόμενη υποκριτικά σαν σωτήρας τους οδηγεί μοιραία στην εξόντωση.
 
Στο 5ο μας άρθρο στις 25/2/19 με τίτλο «Κύπρος η Ελλάδα ολάκερη, ο Πλανήτης όλος, το Σύμπαν άπαν», η Κύπρος μας με κεφαλή την Λευκωσία, την Λήδρα, την δράση του Ηλίου, του Εγκεφάλου του Σύμπαντος (πνευματοδότης Ήλιος),  αποκτά συμπαντικές διαστάσεις, για την διαφύλαξη του Ελληνισμού και της ηθικής τάξης στην ανθρωπότητα.
 
Στο 6ο μας άρθρο στις 14/6/19 με τίτλο «Η Βιογεωφυσική και το πεπρωμένο του Ελληνισμού. Το ταίριασμα της Κύπρου με την Ελλάδα. Ελλάδα – Κύπρος, Σώμα – Καρδιά», καταδείξαμε το πεπρωμένο του Ελληνισμού. Ελλάδα – Κύπρος είναι Σώμα – Καρδιά, μια σχέση ΑΘΑΝΑΤΗ.
Επισείσαμε την προσοχή σε αμφότερα τα μέλη Ελλάδα (Σώμα) και Κύπρο (Καρδιά) ότι κάθε παραχάραξη της θεϊκής αυτής Σχέσης χάριν της ανθρώπινης προβολής και ματαιοδοξίας αποτελεί Ύβριν, η οποία συνεπάγεται την ανελέητη Νέμεση. Η σχέση αυτή ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.  Κάθε υποχώρηση αποτελεί ρεζίλεμα της Θείας Επιταγής. Την Θεία Επιταγή είναι πλασμένος ο Έλληνας να ακολουθεί, αλλιώς το τέλος θα είναι γι’ αυτόν μοιραίο.  Προχωράμε τώρα στο κύριο μας θέμα που είναι ο :
 
Ύμνος στην Ελληνίδα Κύπρο
 
–           Κύπρος της Θεϊκής Ελληνικής Μήτρας Γέννημα.
–           Κύπρος της Μεσογείου γενναίε Ηρακλή.
–           Κύπρος του Ελληνισμού υπέρλαμπρο Αστέρι.
–           Κύπρος της Θεϊκής Αφροδίτης, των ηρωικών Αρκάδων, του Κίμωνα του Αθηναίου, του Χριστού, του νεκραναστημένου Λαζάρου.
–           Κύπρος της Αγίας Ελένης, της Θεοδώρας του Βυζαντίου, του Ιωάννη Καποδίστρια, των νεώτερων Αγωνιστών.
–           Κύπρος αδιαπραγμάτευτη.
–           Κύπρος ατρόμητη.
–           Κύπρος ακαταμάχητη.
–           Κύπρος αταλάντευτη.
–           Κύπρος του Σύμπαντος Ελληνική δύναμη.
–           Κύπρος του ανθρώπου Ελληνικέ οδηγέ.
–           Κύπρος την δολιότητα των κατακτητών πάταξες.
–           Κύπρος την συνωμοσία της διεθνούς εξουσίας ξεσκέπασες.
–           Κύπρος της Θεϊκής, Ελληνικής, Πολεμικής, Ειρήνης στρατηγέ.
–           Κύπρος την μειοδοσία του Ελληνισμού κατατρόπωσες.
–           Κύπρος του κόσμου κλειδί της ζωής.
–           Κύπρος τους λαούς Θεία Θελήσει ανέστησες.
–           Κύπρος τους λαούς Θεϊκά έθρεψες.
–           Κύπρος στους λαούς Φως Θεϊκό Ελληνικό έδωσες.
–           Κύπρος γλυκύτατη καρδιά της Ελλάδας.
–           Κύπρος αθάνατη.